Zakaria 9:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 9:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture

Zakaria 9:16 ALB

Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë ditë, si kopeja e popullit të tij, sepse do të jenë si gurët e çmuar të një kurore, që do të ngrihen lart si një flamur mbi tokën e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 9:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 9:15 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 9:16 ALB - Zoti, Perëndia i tyre, do t’i shpëtojë atë - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 9:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 9:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 62:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 62:3 (ALB) »
Do të jesh një kurorë e shkëlqyer në dorën e Zotit, një diademë mbretërore në dorë të Perëndisë tënd.

Hagai 2:23 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:23 (ALB) »
Atë ditë," thotë Zoti i ushtrive, "unë do të të marr, o Zorobabel, bir i Shealtielit, shërbëtori im," thotë Zoti dhe do të të vë një si vulë, sepse të kam zgjedhur,"" thotë Zoti i ushtrive.

Psalmet 100:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 100:3 (ALB) »
Pranoni që Zoti është Perëndia; na ka bërë ai dhe jo ne vetë; ne jemi populli i tij dhe kopeja e kullotës së tij.

Gjoni 10:27 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:27 (ALB) »
Delet e mia e dëgjojnë zërin tim, unë i njoh dhe ato më ndjekin;

Luka 12:32 ALB Bible Verse Image
Luka 12:32 (ALB) »
Mos ki frikë, o tufë e vogël, sepse Atit tuaj i pëlqeu t’ju japë mbretërinë.

Ezekieli 34:22 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:22 (ALB) »
unë do t’i shpëtoj delet e mia dhe nuk do të bëhen më pre, dhe do të gjykoj midis dele e dele.

Ezekieli 34:31 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:31 (ALB) »
"Ju jeni delet e mia, delet e kullotës sime; jeni njerëz dhe unë jam Perëndia juaj," thotë Zoti.

Jeremia 23:3 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:3 (ALB) »
"Por do të mbledh kusurin e deleve të mia nga të gjitha vendet ku i kam shpërndarë dhe do t’i çoj përsëri në kullotat e tyre, ku do të jenë pjellore dhe do të shumohen.

Jeremia 31:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:11 (ALB) »
Sepse Zoti ka shpenguar Jakobin, e ka çliruar nga dora e një njeriu më të fortë se ai.

Isaia 60:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:3 (ALB) »
Kombet do të ecin në dritën tënde dhe mbretërit në shkëlqimin e daljes sate.

Isaia 60:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:14 (ALB) »
Edhe bijtë e shtypësve të tu do të vijnë duke u përkulur para teje, dhe të gjithë ata që të kanë përçmuar do të bien përmbys në këmbët e tua dhe do të thërrasin: "qyteti i Zotit," "Sioni i të Shenjtit të Izraelit".

Mikea 7:14 ALB Bible Verse Image
Mikea 7:14 (ALB) »
Kullot popullin tënd me shkopin tënd, kopenë e trashëgimisë sate, që rri i vetmuar në pyllin në mes të Karmelit. Le të kullosin në Bashan dhe në Galaad si në kohërat e lashta.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 9:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 9:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 9:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 9:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 9:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 9:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 9:16 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 9:16 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 9:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 9:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 9:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 9:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 9:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 9:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 9:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 9:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 9:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 9:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 9:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 9:16 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 9:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »