Ester 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Ester 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Ester 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Në kohën e Asueros, (ai Asuero që mbretëronte - Mobile Bible Verse Wallpaper

Ester 1:1 ALB

Në kohën e Asueros, (ai Asuero që mbretëronte nga Indija deri në Etiopi mbi njëqind e njëzet e shtatë krahina),

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Ester 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Nehemia 13:31 (ALB)
Next Verse
Ester 1:2 (ALB) »

Ester 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Ester 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Danieli 9:1 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:1 (ALB) »
Në vitin e parë të Darit, birit të Asueros, nga fisi i Mediasve, i cili u bë mbret i Kaldeasve,

Ester 8:9 ALB Bible Verse Image
Ester 8:9 (ALB) »
Atëherë, më njëzet e tre të muajit të tretë, që është muaji i Sivanit, u thirrën sekretarët e mbretit dhe sipas gjithë atyre që Mardokeu kishte urdhëruar, u dërguan shkrime Judejve, satrapëve, qeveritarëve dhe krerëve të njëqind e njëzet e shtatë krahinave, nga India deri në Etiopi, çdo krahine sipas shkrimit të saj, çdo populli sipas gjuhës së tij, dhe Judejve sipas shkrimit dhe gjuhës së tyre.

Esdra 4:6 ALB Bible Verse Image
Esdra 4:6 (ALB) »
Gjatë mbretërimit të Asueros, në fillim të mbretërimit të tij, ata shkruan një letër me akuza kundër banorëve të Judës dhe të Jeruzalemit.

Ester 9:30 ALB Bible Verse Image
Ester 9:30 (ALB) »
Mardokeu u dërgoi letra tërë Judejve në njëqind e njëzet e shtatë krahina të mbretërisë së Asueros, me fjalë paqeje dhe të së vërtetës.

Danieli 6:1 ALB Bible Verse Image
Danieli 6:1 (ALB) »
I pëlqeu Darit të vendosë mbi mbretërinë njëqindenjëzet satrapë, të cilët, të ishin në krye të gjithë mbretërisë.

Isaia 37:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 37:9 (ALB) »
Atëherë mbreti i Asirisë dëgjoi të thuhet për Tirhakahun, mbretin e Etiopisë: "Ka dalë për të luftuar kundër teje". Sa dëgjoi këtë, ai i dërgoi lajmëtarët Ezekias, duke i thënë:

Isaia 18:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 18:1 (ALB) »
Mjerë ai vend me krahë të zhurmshëm që ndodhet matanë lumenjve të Etiopisë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Esther 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Esther 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Esther 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Esther 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Esther 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Esther 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Ester 1:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਅਸਤਰ 1:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
אסתר 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Ester 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-xơ-tê 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Ester 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ester 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 斯 帖 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 斯 帖 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Ester 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Есфирь 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Естер 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Eszter 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Естир 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
エステル記 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Ester 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »