Jeremia 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Jeremia 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jeremia 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Fjalët e Jeremias, birit të Hilkiahut, një nga - Mobile Bible Verse Wallpaper

Jeremia 1:1 ALB

Fjalët e Jeremias, birit të Hilkiahut, një nga priftërinjtë që ishin në Anathoth, në vendin e Beniaminit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jeremia 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Isaia 66:24 (ALB)

Jeremia 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jeremia 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 11:21 ALB Bible Verse Image
Jeremia 11:21 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti përsa i përket njerëzve të Anathothit që kërkojnë jetën tënde, duke thënë: "Mos bëj profecira në emër të Zotit, që të mos vdesësh nga dora jonë".

1 Kronikave 6:60 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 6:60 (ALB) »
Nga fisi i Beniaminëve morën Gebën me tokat e tij për kullotë, Alemethin me tokat e tij për kullotë dhe Anathothin me tokat e tij për kullotë. Të gjitha qytetet që u ndanë midis familjeve të tyre ishin gjithsej trembëdhjetë.

2 Kronikave 36:21 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 36:21 (ALB) »
që kështu të realizohej fjala e Zotit që u shqiptua nga goja e Jeremias, deri sa vendi të kremtonte të shtunat e tij. Në fakt ai kremtoi të shtunën për gjithë kohën e shkretimit të tij deri sa u mbushën të shtatëdhjetë vjetët.

Ezekieli 1:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 1:3 (ALB) »
fjala e Zotit iu drejtua shprehimisht priftit Ezekiel, birit të Buzit, në vendin e Kaldeasve, pranë lumit Kebar; dhe atje lart dora e Zotit qe mbi të.

Jeremia 32:7 ALB Bible Verse Image
Jeremia 32:7 (ALB) »
Ja, Hanameeli, biri i Shalumit, ungjit tënd, po vjen te ti që të të thotë: "Bli arën time që ndodhet në Anathoth, sepse ti ke të drejtën ta shpengosh duke e blerë"".

Amosi 1:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:1 (ALB) »
Fjalë të Amosit, një nga barinjtë e Tekoas, që pati vegime për Izraelin, në kohën e Uziahut, mbretit të Judës, dhe në kohën e Jeroboamit, birit të Joasit, mbret i Izraelit, dy vjet para tërmetit.

Jozueu 21:17 ALB Bible Verse Image
Jozueu 21:17 (ALB) »
Nga fisi i Beniaminit, Gabaonin me tokat e tij për kullotë, Gebën me tokat e tij për kullotë,

Isaia 1:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:1 (ALB) »
Vegimi i Isaias, birit të Amotsit, që ai pa për Judën dhe Jeruzalemin në ditët e Uziahut, të Jothamit, të Ashazit dhe të Ezekias; mbretër të Judës;

Amosi 7:10 ALB Bible Verse Image
Amosi 7:10 (ALB) »
Atëherë Amatsiahu, prifti i Bethelit, i çoi fjalë Jeroboamit, mbretit të Izraelit: "Amosi komploton kundër teje në mes të shtëpisë së Izraelit; vendi nuk është në gjendje të durojë tërë fjalët e tij.

Isaia 2:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:1 (ALB) »
Fjala që Isaia, bir i Amotsit, pati si vegim lidhur me Judën dhe Jeruzalemin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Jeremiah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Jeremiah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Jeremiah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Jeremiah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Jeremiah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jérémie 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jeremia 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
ירמיה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Jeremias 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giê-rê-mi-a 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Jeremías 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Geremia 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
耶 利 米 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
耶 利 米 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jeremia 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иеремия 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Єремія 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jeremiás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Еремия 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
エレミヤ書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jeremia 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »