Vajtimet 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Vajtimet 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Vajtimet 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Si qëndron vallë i vetmuar qyteti që ishte - Mobile Bible Verse Wallpaper

Vajtimet 1:1 ALB

Si qëndron vallë i vetmuar qyteti që ishte plot e përplot me popull? E madhja midis kombeve është bërë si një e ve; princesha midis provincave i është nënshtruar haraçit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Vajtimet 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jeremia 52:34 (ALB)

Vajtimet 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Vajtimet 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Mbretërve 4:21 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 4:21 (ALB) »
Kështu Salomoni sundone mbi gjithë mbretërinë nga Lumi deri në vendin e Filistejve dhe në kufijtë e Egjiptit. Këta i sillnin haraçe dhe i shërbyen tërë ditët e jetës së tij.

Isaia 3:26 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:26 (ALB) »
Portat e saj do të vajtojnë dhe do të mbajnë zi; e dëshpëruar ajo do të ulet për tokë.

Esdra 4:20 ALB Bible Verse Image
Esdra 4:20 (ALB) »
Në Jeruzalem ka pasur mbretër të fuqishëm që kanë sunduar mbi gjithë vendin matanë Lumit, dhe të cilëve u paguheshin haraçe, tatime dhe taksa kalimi.

Zbulesa 18:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:16 (ALB) »
duke thënë: “Ah! Ah! Qyteti i madh, që ishte veshur me li të hollë, me të purpurta e të kuqe të ndezur, dhe e stolisur me ar, dhe me gurë të çmuar dhe me margaritarë! Sepse në një moment u shkatërrua një pasuri kaq e madhe!.”

Isaia 54:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 54:4 (ALB) »
Mos u frikëso, sepse nuk do të ngatërrohesh; mos ki turp, sepse nuk do të skuqesh; do të harrosh madje turpin e rinisë sate dhe nuk do ta kujtosh më çnderimin e vejërisë sate.

2 Mbretërve 23:35 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 23:35 (ALB) »
Jehojakimi i dha Faraonit argjendin dhe arin; por për të paguar paratë sipas urdhërit të Faraonit i vuri taksa vendit. Për të paguar Faraonin Neko, ai mblodhi argjendin dhe arin nga populli i vendit nga secili në bazë të vlerësimit të pronave të tij.

Isaia 22:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 22:2 (ALB) »
ti që je plot me britma, qytet zhurmëmadh, qytet dëfrimesh? Të vrarët e tu nuk janë vrarë nga shpata as kanë vdekur në betejë.

Vajtimet 5:16 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 5:16 (ALB) »
Kurora ka rënë nga koka jonë; mjerë ne, sepse kemi mëkatuar!

Isaia 14:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 14:12 (ALB) »
Vallë, si ke rënë nga qielli, o Lucifer, bir i agimit? Vallë si të hodhën për tokë ty që i hidhje poshtë kombet?

Vajtimet 4:1 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 4:1 (ALB) »
Si u nxi ari, si u prish ari më i mirë! Gurët e shenjtërores u shpërndanë në hyrje të të gjitha rrugëve.

Vajtimet 2:10 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:10 (ALB) »
Pleqtë e bijës së Sionit ulen për tokë në heshtje; kanë hedhur pluhur mbi kokën e tyre, kanë ngjeshur trupin me thes; virgjëreshat e Jeruzalemit ulin deri në tokë kokën e tyre.

Vajtimet 2:1 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:1 (ALB) »
Si bëhet që në zemërimin e tij Zoti ka mbuluar me një re bijën e Sionit? Ai ka hedhur nga qielli në tokë lavdinë e Izraelit dhe nuk u kujtua për ndenjësen e këmbëve të tij ditën e zemërimit të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Lamentations 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Lamentations 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Lamentations 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Lamentations 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Lamentations 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Lamentations 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Klagelieder 1:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
বিলাপ 1:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
איכה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Lamentações 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ai Ca 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lamentaciones 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Lamentazioni 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
耶 利 米 哀 歌 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
耶 利 米 哀 歌 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Klagovisorna 1:1 (SV1917) »
Japanese Bible (JPN)
哀歌 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Klagesangene 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »