Hebrenjve 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Perëndia, mbasi u foli së lashti shumë herë - Mobile Bible Verse Wallpaper

Hebrenjve 1:1 ALB

Perëndia, mbasi u foli së lashti shumë herë dhe në shumë mënyra etërve me anë të profetëve,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Hebrenjve 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Pjetrit 1:20 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:20 (ALB) »
duke ditur së pari këtë: që asnjë profeci e Shkrimit nuk është objekt i interpretimeve të veçanta.

Numrat 12:6 ALB Bible Verse Image
Numrat 12:6 (ALB) »
Pastaj Zoti tha: "Dëgjoni tani fjalët e mia! Në se ka një profet midis jush, unë, Zoti i bëhem i njohur atij në vegim, flas me të në ëndërr.

Joeli 2:28 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:28 (ALB) »
"Mbas kësaj do të ndodhë që unë do të përhap Frymën tim mbi çdo mish; bijtë tuaj dhe bijat tuaja do të profetizojnë, pleqtë tuaj do të shohin ëndrra, të rinjtë tuaj do të kenë vegime.

1 Pjetrit 1:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:10 (ALB) »
Për këtë shpëtim kërkuan dhe hetuan profetët që profetizuan nga hirin për ju,

Zanafilla 46:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:2 (ALB) »
Dhe Perëndia i foli Izraelit në vegime nate dhe tha: "Jakob, Jakob!". Ai u përgjegj: "Ja ku jam".

Luka 24:27 ALB Bible Verse Image
Luka 24:27 (ALB) »
Dhe, duke zënë fill nga Moisiu dhe nga gjithë profetët, ai u shpjegoi atyre në të gjitha Shkrimet gjërat që i takonin atij.

Zanafilla 12:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:1 (ALB) »
Por Zoti i tha Abramit: "Largohu nga vendi yt, nga të afërmit e tu dhe nga shtëpia e babait tënd, dhe shko në vendin që do të të tregoj.

Veprat e Apostujve 2:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:30 (ALB) »
Ai, pra, duke qenë profet, e dinte se Perëndia i kishte premtuar me betim se nga fryti i belit të tij, sipas mishit, do të ngjallet Krishti për t’u ulur mbi fronin e tij;

Zanafilla 3:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:15 (ALB) »
Dhe unë do të shtie armiqësi midis teje dhe gruas, midis farës sate dhe farës së saj; fara e saj do të shtypë kokën tënde, dhe ti do të plagosësh thembrën e farës së saj".

Luka 1:55 ALB Bible Verse Image
Luka 1:55 (ALB) »
ashtu si ua pati deklaruar etërve tanë, Abrahamit dhe pasardhësve të tij, për gjithmonë.”

Hebrenjve 2:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:2 (ALB) »
Sepse, në qoftë se fjala që u fol nga engjëjt është e patundur dhe çdo shkelje e mosbindje mori një shpagim të drejtë,

Luka 1:72 ALB Bible Verse Image
Luka 1:72 (ALB) »
për të treguar mëshirë tek etërit tanë e për t’u kujtuar për besëlidhjen e tij të shenjtë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 1:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »