2 Gjonit 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download 2 Gjonit 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Gjonit 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Plaku; zonjës së zgjedhur dhe bijve të saj që - Mobile Bible Verse Wallpaper

2 Gjonit 1:1 ALB

Plaku; zonjës së zgjedhur dhe bijve të saj që i dua në të vërtetë, dhe jo vetëm unë, por edhe të gjithë ata që e kanë njohur të vërtetën,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Gjonit 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« 1 Gjonit 5:21 (ALB)

2 Gjonit 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Gjonit 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Timoteut 2:4 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:4 (ALB) »
i cili dëshiron që gjithë njerëzit të shpëtohen dhe t’ia arrijnë njohjes të së vërtetës.

1 Gjonit 3:18 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:18 (ALB) »
Djema të rinj, të mos duam me fjalë, as me gjuhë, por me vepra dhe në të vërtetë.

Gjoni 8:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:32 (ALB) »
do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do t’ju bëjë të lirë.”

2 Gjonit 1:5 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:5 (ALB) »
Dhe tani të lutem ty, zonjë, jo sikur po të shkruaj një urdhërim të ri, por atë që kishim pasur nga fillimi, që ta duam njëri-tjetrin.

1 Pjetrit 1:22 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:22 (ALB) »
Mbasi të pastroni shpirtrat tuaj me bindjen ndaj së vërtetës me anë të Frymës, për të pasur një dashuri vëllazërore pa hipokrizi, të doni fort njeri tjetrin me zemër të pastër,

1 Pjetrit 5:1 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:1 (ALB) »
U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë që jam plak bashkë me ta dhe dëshmitar i vuajtjeve të Krishtit dhe që jam gjithashtu pjesëmarrës i lavdisë që ka për t’u zbuluar:

2 Gjonit 1:13 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:13 (ALB) »
Bijtë e motrës sate të zgjedhur të përshëndesin. Amen.

Hebrenjve 10:26 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:26 (ALB) »
Sepse, në qoftë se ne mëkatojmë me dashje mbasi kemi marrë dijeni të së vërtetës, nuk mbetet më asnjë flijim për mëkatet,

1 Gjonit 2:21 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:21 (ALB) »
Nuk ju shkrova juve sepse nuk e njihni të vërtetën, por sepse ju e njihni dhe sepse asnjë gënjeshtër nuk del nga e vërteta.

1 Pjetrit 1:2 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:2 (ALB) »
të zgjedhurve sipas paranjohjes së Perëndisë, Atit, me anë të shenjtërimit të Frymës, për t’u bindur dhe për t’u spërkatur me gjakun e Jezu Krishtit; hiri dhe paqja u shtoftë mbi ju.

2 Gjonit 1:2 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:2 (ALB) »
për shkak të së vërtetës që qëndron në ne dhe do të jetë me ne përjetë:

Galatasve 2:5 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:5 (ALB) »
Këtyre ne nuk iu nënshtruam as edhe për një moment, që e vërteta e ungjillit të mbetej e pacënuar te ju.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 John 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 John 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 John 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 John 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 John 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Jean 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Johannes 1:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 João 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Giăng 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Juan 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Giovanni 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 二 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 二 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Johannesbrevet 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
2 Иоанна 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Івана 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 János 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Йоаново 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Johannes 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »