Abdia 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Abdia 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Abdia 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Mobile Bible Verse Wallpaper

Abdia 1:1 ALB

Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për Edomin: "Ne kemi dëgjuar një mesazh nga Zoti dhe një ambasador është dërguar midis kombeve për të thënë: "Lëvizni dhe të ngrihemi kundër tij për të luftuar".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Abdia 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Amosi 9:15 (ALB)
Next Verse
Abdia 1:2 (ALB) »

Abdia 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Abdia 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Amosi 1:11 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:11 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të Edomit, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse ka ndjekur me shpatë vëllanë e tij, duke mbytur çdo mëshirë; zemërimi i tij vepron vazhdimisht dhe indinjata e tij përjetë.

Ezekieli 25:12 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 25:12 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Zoti: "Për atë që ka bërë Edomi duke marrë hak kundër shtëpisë së Judës, dhe sepse u bë shumë fajtor duke u hakmarrë kundër saj,"

Joeli 3:19 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:19 (ALB) »
"Egjipti do të bëhet shkreti dhe Edomi një shkretëtirë e mjeruar për shkak të dhunës kundër bijve të Judës, sepse kanë derdhur gjak të pafajshëm në vendin e tyre.

Isaia 63:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 63:1 (ALB) »
Kush është ai që vjen nga Edomi, nga Botsrahu, me rrobat e ngjyrosura me bojë të kuqe flakë? Ky, i veshur shkëlqyeshëm, që ecën në madhështinë e forcës së tij? "Jam unë që flas me drejtësi dhe jam i fuqishëm për të shpëtuar".

Malakia 1:3 ALB Bible Verse Image
Malakia 1:3 (ALB) »
dhe e kam urryer Ezaun; malet e tij i kam kthyer në shkreti dhe trashëgiminë e tij ua kam dhënë çakejve të shkretëtirës.

Ezekieli 35:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 35:3 (ALB) »
dhe i thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë jam kundër teje, o mal i Seirit. Do ta shtrij dorën time kundër teje dhe do të të kthej në një mjerim dhe në një shkreti.

Jeremia 6:4 ALB Bible Verse Image
Jeremia 6:4 (ALB) »
Përgatitni luftën kundër saj; çohuni dhe le të dalim në mes të ditës! Mjerë ne, sepse dita po kalon dhe hijet e mbrëmjes po zgjaten!

Psalmet 137:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 137:7 (ALB) »
Mbaji mënd, o Zot, bijtë e Edomit, që ditën e Jeruzalemit thonin: Shkatërrojini, shkatërrojini që nga themelett".

Isaia 21:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 21:11 (ALB) »
Profecia kundër Dumahut. Më bërtasin nga Seiri: "Roje, në ç’pikë ka arritur nata? Roje, në ç’pikë ka arritur nata?".

Isaia 30:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 30:4 (ALB) »
Sepse princat e tij kanë shkuar në Tsoan dhe ambasadorët e tij kanë arritur në Hanes.

Isaia 34:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 34:1 (ALB) »
Afrohuni, o kombe, për të dëgjuar; o popuj, kini kujdes. Le të dëgjojë toka dhe gjithçka që është në të, bota dhe gjithçka që ajo prodhon.

Mikea 2:13 ALB Bible Verse Image
Mikea 2:13 (ALB) »
Kush do të hapë të çarën, do të ngjitet para tyre; ata do të depërtojnë, do të kalojnë nga porta dhe prej saj kanë për të dalë; mbreti i tyre do të ecë para tyre dhe Zoti do të jetë në krye të tyre".

Available Bible Translations

American Standard Version
Obadiah 1:1 (ASV) »
King James Version
Obadiah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Obadiah 1:1 (GW) »
World English Bible
Obadiah 1:1 (WEB) »
Louis Segond 1910
Abdias 1:1 (LSG) »
Luther Bibel 1912
Obadja 1:1 (LUTH1912) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - हिंदी
ओबद्याह 1:1 (HINIRV) »
ਭਾਰਤੀ ਸੋਧਿਆ ਹੋਇਆ ਸੰਸਕਰਣ - ਪੰਜਾਬੀ
ਓਬਦਯਾਹ 1:1 (PANIRV) »
ভারতীয় সংশোধিত সংস্করণ - বাংলা
ওবদিয়া 1:1 (BENIRV) »
இந்தியன் ரீவைஸ்டு வேர்ஷன் - தமிழ்
ஒபதியா 1:1 (TAMIRV) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - मराठी
ओबद्या 1:1 (MARIRV) »
ఇండియన్ రేవిజ్డ్ వెర్షన్ - తెలుగు
ఓబద్యా 1:1 (TELIRV) »
ઇન્ડિયન રિવાયઝ્ડ વર્ઝન - ગુજરાતી
ઓબાદ્યા 1:1 (GUJIRV) »
ಭಾರತೀಯ ಪರಿಷ್ಕೃತ ಆವೃತ್ತಿ - ಕನ್ನಡ
ಓಬದ್ಯನು 1:1 (KANIRV) »
الكتاب المقدس باللغة العربية، فان دايك
عُوبَدْيَا 1:1 (AVD) »
תנ ך עברי מודרני
עבדיה 1:1 (HEB) »
Bíblia Sagrada Português
Obadias 1:1 (BSL) »
Kinh Thánh: Tiếng Việt
Ô-ba-đi-a 1:1 (VIE) »
Reina Valera Antigua
Abdías 1:1 (RVA) »
La Sacra Bibbia
Abdia 1:1 (RIV) »
圣 经 简体中文和合本
俄 巴 底 亚 书 1:1 (CUVS) »
聖 經 繁體中文和合本
俄 巴 底 亞 書 1:1 (CUVT) »
Svenska Bibeln 1917
Obadja 1:1 (SV1917) »
Библия на русском
Авдия 1:1 (RUSV) »
Українська Біблія
Овдій 1:1 (UKR) »
Szent Biblia - Magyar
Abdiás 1:1 (KAR) »
Българска Библия
Авдий 1:1 (BULG) »
Det Norsk Bibel
Obadja 1:1 (NORSK) »
Kitaabka Quduuska Ah
Cobadyaah 1:1 (SOM) »
De Heilige Schrift
Obadja 1:1 (NLD) »
Dansk Bibel 1871
Obadias 1:1 (DA1871) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »