Nahumi 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Nahumi 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Profecia mbi Niniven. Libri i vegimit të Nahumit - Mobile Bible Verse Wallpaper

Nahumi 1:1 ALB

Profecia mbi Niniven. Libri i vegimit të Nahumit nga Elkoshi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nahumi 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mikea 7:20 (ALB)

Nahumi 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nahumi 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Sofonia 2:13 ALB Bible Verse Image
Sofonia 2:13 (ALB) »
Ai do të shtrijë dorën kundër veriut, do të shkatërrojë Asirinë dhe do ta bëjë Niniven shkreti, një vend të thatë si shkretëtira.

Zakaria 9:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 9:1 (ALB) »
Orakulli i fjalës së Zotit kundër vendit të Hadrakut dhe Damasku vendpushimi i tij (sepse sytë e njerëzve të të gjitha fiseve të Izraelit i drejtohen Zotit),

Nahumi 2:8 ALB Bible Verse Image
Nahumi 2:8 (ALB) »
Ndonëse Ninive i kohëve të kaluara ishte si një rezervuar uji, tani ata ikin. "Ndaluni, ndaluni!," bërtasin, por askush nuk kthehet.

Jona 1:2 ALB Bible Verse Image
Jona 1:2 (ALB) »
"Çohu, shko në Ninive, qytet i madh, dhe prediko kundër tij, sepse ligësia e tyre është ngjitur përpara meje".

Zanafilla 10:11 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 10:11 (ALB) »
Nga ky vend shkoi në Asiri dhe ndërtoi Ninivën, Rehoboth-Irin dhe Kalahun;

Isaia 13:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 13:1 (ALB) »
Profecia mbi Babiloninë, që ju paraqit në vegim Isaias, birit të Amotsit.

Jeremia 23:33 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:33 (ALB) »
Në qoftë se ndërkaq ky popull ose një profet a një prift do të të pyesë, duke thënë: "Cili është orakulli i Zotit?," ti do t’u përgjigjesh atyre: Cilin orakull? Unë do t’ju hedh poshtë," thotë Zoti.

Isaia 14:28 ALB Bible Verse Image
Isaia 14:28 (ALB) »
Në vitin e vdekjes së mbretit Ashaz u shqiptua kjo profeci:

Isaia 21:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 21:1 (ALB) »
Profecia kundër shkretëtirës së detit. Ashtu si shakullimat kalojnë me të shpejtë nëpër Negev, kështu një pushtues vjen nga shkretëtira, nga një vend i tmerrshëm.

Jona 3:3 ALB Bible Verse Image
Jona 3:3 (ALB) »
Kështu Jona u ngrit dhe shkoi në Ninive, sipas fjalës të Zotit. Ninivie ishte një qytet shumë i madh përpara Perëndisë, që donte tri ditë rrugë për ta përshkuar.

Isaia 23:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 23:1 (ALB) »
Profecia kundër Tiros. Rënkoni, o anije të Tarshishit, sepse Tiro është shkatërruar, dhe nuk kanë mbetur as shtëpitë as porti. Ky lajm iu erdhi nga vendi i Kitimit.

Isaia 15:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 15:1 (ALB) »
Profecia mbi Moabin. Ar-Moabi është shkretuar natën dhe është shkatërruar. Po, Kir-Moabi është shkretuar natën dhe është shkatërruar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 1:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 1:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 1:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 1:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 1:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 1:1 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »