Jona 1:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Jona 1:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jona 1:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Dhe fjala e Zotit iu drejtua Jonas, birit të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Jona 1:1 ALB

Dhe fjala e Zotit iu drejtua Jonas, birit të Amitait, duke thënë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jona 1:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Abdia 1:21 (ALB)
Next Verse
Jona 1:2 (ALB) »

Jona 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jona 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Mbretërve 14:25 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 14:25 (ALB) »
Ai rivendosi kufijtë e Izraelit nga hyrja e Hamathit në detin e Arahahut, sipas fjalës të Zotit, Perëndisë të Izraelit, të shqiptuar nga profeti Jona, birit të Amitait, që ishte nga Gath-Heferi.

Luka 11:29 ALB Bible Verse Image
Luka 11:29 (ALB) »
Duke qenë se turmat po i shtyheshin përreth, ai filloi të thotë: “Ky brez është i lig; ai kërkon nje shenjë, por asnjë shenjë nuk do t’i jepet, përveç shenjës së profetit Jona.

Luka 11:32 ALB Bible Verse Image
Luka 11:32 (ALB) »
Ninivasit, ditën e gjyqit, do të ringjallen me këtë brez dhe do ta dënojnë, sepse ata u penduan për predikimin e Jonas; dhe ja, këtu është dikush më i madh se Jona.”

Mateu 12:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 12:39 (ALB) »
Por ai duke iu përgjigjur u tha atyre: “Ky brez i mbrapshtë dhe kurorëshkelës kërkon një shenjë, por asnjë shenjë nuk do t’i jepet, përveç shenjës së profetit Jona.

Mateu 16:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:4 (ALB) »
Një brez i mbrapshtë dhe kurorëshkelës kërkon një shenjë, por nuk do t’i jepet asnjë shenjë, përveç shenjës së profetit Jona.” Dhe i la ata dhe shkoi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Jonah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Jonah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Jonah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Jonah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Jonah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jonas 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jona 1:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
योना 1:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯੂਨਾਹ 1:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোনা 1:1 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
யோனா 1:1 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योना 1:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
యోనా 1:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યૂના 1:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಯೋನನು 1:1 (KANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
יונה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Jonas 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giô-na 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Jonás 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giona 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 拿 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 拿 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jona 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иона 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Йона 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jónás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йона 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ヨナ書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jona 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »