1 Korintasve 4:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 4:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture

1 Korintasve 4:11 ALB

Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të zhveshur; jemi të qëlluar me shuplaka dhe endemi pa shtëpi,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 4:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 4:11 ALB - Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 4:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 4:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:35 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:35 (ALB) »
Kush do të na ndajë nga dashuria e Krishtit? Pikëllimi, a ngushtica, a përndjekja, a uria, a të zhveshurit, a rreziku, a shpata?

Filipianëve 4:12 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:12 (ALB) »
Unë di të jem i përunjur dhe di të jetoj edhe në bollëk; në çdo vend dhe për çdo gjë jam mësuar të nginjem dhe të kem uri, të kem me tepri dhe të vuaj në ngushticë.

2 Korintasve 11:23 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:23 (ALB) »
Janë ata shërbëtorë të Krishtit? Po flas si i pamend, unë jam edhe më tepër si këta; në mundime më tepër, në goditje më tepër, në burgje më tepër dhe shpesh në rrezik për vdekje.

2 Timoteut 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:11 (ALB) »
përndjekjet, vuajtjet që më ndodhën në Antioki, në Ikonio, dhe në Listra; ti e di çfarë përndjekjesh hoqa, por Perëndia më shpëtoi nga të gjitha.

Mateu 8:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:20 (ALB) »
Dhe Jezusi i tha: “Dhelprat i kanë strofkat, dhe zogjtë e qiellit i kanë çerdhet, por Biri i njeriut nuk ka as ku të mbështetë kokën.”

2 Korintasve 4:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:8 (ALB) »
Ne jemi të shtrënguar në çdo mënyrë, por nuk jemi të ngushtuarderi në fund; jemi ndërdyshas por jo të dëshpëruar;

2 Korintasve 6:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:4 (ALB) »
por në çdo gjë e rekomandojmë veten tonë si shërbëtorë të Perëndisë në shumë vuajtje, në shtrëngime, në nevoja, në ngushtica,

1 Korintasve 9:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 9:4 (ALB) »
A nuk kemi edhe ne të drejtë të hamë e të pimë?

Veprat e Apostujve 16:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:23 (ALB) »
Dhe si i rrahën me shumë goditje, i futën në burg duke urdhëruar rojtarin e burgut t’i ruajë me kujdes.

Veprat e Apostujve 14:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:19 (ALB) »
Por në atë kohë erdhën disa Judenj nga Antiokia dhe nga Ikoni; ata, mbasi ia mbushën mendjen turmës, e gjuajtën me gurë Palin dhe, duke menduar se kishte vdekur, e tërhoqën zvarrë jashtë qytetit.

Veprat e Apostujve 23:2 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:2 (ALB) »
Kryeprifti Anania u dha urdhër atëherë atyre që ishin pranë tij ta godisnin në gojë.

Jobi 22:6 ALB Bible Verse Image
Jobi 22:6 (ALB) »
Pa arsye në fakt ti merrje pengje nga vëllezërit e tu dhe i zhvishje të zhveshurit nga rrobat e tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 4:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 4:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 4:11 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 4:11 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 4:11 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 4:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 4:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 4:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 4:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 4:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 4:11 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 4:11 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 4:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »