1 Pjetrit 5:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 5:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 5:11 ALB

Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të shekujve. Amen.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 5:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 5:11 ALB - Atij i qoftë lavdia dhe pushteti për shekuj të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 5:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 5:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 4:11 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:11 (ALB) »
Nëse dikush flet, le ta bëjë si të shpa-llë orakullit të Perëndisë; kush bën një shërbim, le të bëjë në forcën që i jep Perëndia, që në gjithçka të përlëvdohet Perëndia nëpërmjet Jezu Krishtit, të cilit i takon lavdia dhe pushteti për shekuj të shekujve. Amen.

Romakëve 11:36 ALB Bible Verse Image
Romakëve 11:36 (ALB) »
Sepse prej tij, me anë të tij dhe për të janë të gjitha gjëra. Lavdi atij përjetë! Amen!

Zbulesa 1:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:6 (ALB) »
Atij që na deshi dhe na lau nga mëkatet tona në gjakun e tij, dhe na bëri mbretër dhe priftër për Perëndinë dhe Atin e tij, atij i qoftë lavdi dhe pushtet në shekuj të shekujve. Amen.

Zbulesa 5:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:13 (ALB) »
Edhe dëgjova çdo krijesë që është në qiell, mbi dhe, nën dhe dhe ato që janë në det dhe gjitha gjërat sa janë në to, që thoshnin: “Atij që rri ulur mbi fron dhe Qengjit i qofshin bekimi, nderi, lavdia dhe forca në shekuj të shekujve.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 5:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 5:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 5:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 5:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 5:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 5:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 5:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 5:11 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 5:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 5:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 5:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 5:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 5:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 5:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 5:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 5:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 5:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 5:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 5:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 5:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 5:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »