1 Pjetrit 5:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 5:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 5:9 ALB

Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në besim, sepse e dini se të njëjtat vuajtje po i heqin vëllezërit tuaj të shpërndarë nëpër botë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 5:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 5:9 ALB - Kundërshtojeni, duke qëndruar të patundur në - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 5:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 5:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jakobit 4:7 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:7 (ALB) »
Nënshtrojuni, pra, Perëndisë, kundërshtoni djallin dhe ai do të largohet nga ju!

Veprat e Apostujve 14:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:22 (ALB) »
duke fuqizuar shpirtërat e dishepujve dhe duke i këshilluar që të ngulmojnë në besim, dhe duke thënë se me shumë pikëllime duhet të hyjmë në mbretërinë e Perëndisë.

Efesianëve 6:11 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 6:11 (ALB) »
Vishni gjithë armatimin e Perëndisë që të mund të qëndroni kundër kurtheve të djallit,

1 Korintasve 10:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:13 (ALB) »
Asnjë tundim nuk ju ka gjetur juve, përveç se tundimi njerëzor; por Perëndia është besnik dhe nuk do të lejojë që t’ju tundojnë përtej fuqive tuaja, por me tundimin do t’ju japë dhe rrugë dalje, që ju të mund ta përballoni.

2 Timoteut 3:12 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:12 (ALB) »
Të gjithë ata që duan të rrojnë me perëndishmëri në Krishtin Jezus do të përndiqen,

1 Pjetrit 3:14 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:14 (ALB) »
Por, edhe sikur të vuani për drejtësinë, lum ju! “Pra, mos kini asnjë druajtje prej tyre dhe mos u shqetësoni,”

1 Pjetrit 2:21 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:21 (ALB) »
Sepse për këtë ju u thirrët, sepse edhe Krishti e vuajti për ne, duke ju lënë një shembull, që të ecni pas gjurmës së tij.

1 Pjetrit 1:6 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:6 (ALB) »
Për këtë gëzohuni, ndonëse, në qoftë se duhet, për pak kohë, tani duhet të trishtoheni nga prova të ndryshme,

Hebrenjve 11:33 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:33 (ALB) »
të cilët, me anë të fesë nënshtruan mbretërira, realizuan drejtësinë, arritën ato që u premtuan, ua zunë grykën luanëve,

1 Timoteut 6:12 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:12 (ALB) »
Lufto luftën e drejtë të besimit, rrok jetën e përjetshme, në të cilën u thirre dhe për të cilën ke bërë rrëfimin e mirë të besimit përpara shumë dëshmitarëve.

1 Thesalonikasve 3:3 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:3 (ALB) »
që të mos lëkundet askush në këto pikëllime, sepse ju e dini vetë se për këtë jemi caktuar.

Efesianëve 4:27 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:27 (ALB) »
dhe mos i jepni vend djallit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 5:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 5:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 5:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 5:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 5:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 5:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 5:9 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 5:9 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 5:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 5:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 5:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 5:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 5:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 5:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 5:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 5:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 5:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 5:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 5:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 5:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 5:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »