2 Korintasve 2:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 2:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture

2 Korintasve 2:4 ALB

Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me pikëllim të madh dhe ankth në zemër, jo që të hidhëroheni, por që të njihni dashurinë shumë të madhe që kam për ju.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 2:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 2:4 ALB - Ju shkrova, në fakt, me shumë lot dhe me - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 2:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 2:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 7:12 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:12 (ALB) »
Edhe pse ju shkrova, nuk e bëra as për atë që e bëri padrejtësinë, as për atë që e pësoi, por që të shfaqet në mes tuaj kujdesi ynë që kemi për ju përpara Perëndisë.

Fjalët e urta 27:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:5 (ALB) »
Më mirë një qortim i hapur se një dashuri e fshehur.

Levitiku 19:17 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:17 (ALB) »
Nuk do të urresh vëllanë tënd në zemrën tënde; qorto gjithashtu fqinjin tënd, por mos u ngarko me asnjë mëkat për shkak të tij.

Psalmet 119:136 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:136 (ALB) »
Rrëke lotësh zbresin nga sytë e mi, sepse nuk respektohet ligji yt.

Jeremia 13:15 ALB Bible Verse Image
Jeremia 13:15 (ALB) »
Dëgjoni dhe vini veshin: Mos t’ju rritet mendja, sepse Zoti foli.

Luka 19:41 ALB Bible Verse Image
Luka 19:41 (ALB) »
Dhe kur ai po afrohej, e pa qytetin dhe qau mbi të,

2 Korintasve 7:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:8 (ALB) »
sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën time, nuk më vjen keq, ndonëse më pati ardhur keq, sepse shoh se ajo letër, edhe pse për pak kohë, ju trishtoi.

2 Korintasve 12:15 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:15 (ALB) »
Sa për veten time, unë do të shpenzoj me gëzim dhe do të shpenzohem për shpirtrat tuaja, megjithse ju dua më fort dhe më doni më pak.

2 Korintasve 11:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:2 (ALB) »
Jam xheloz për ju me xhelozinë e Perëndisë, sepse ju fejova me një burrë, që t’ju nxjerr para Krishtit si virgjëreshë të dlirë.

Romakëve 9:2 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:2 (ALB) »
kam një trishtim të madh dhe një dhembje të vazhdueshme në zemrën time.

Filipianëve 3:18 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:18 (ALB) »
Sepse shumë nga ata, për të cilët ju kam folur shpesh, edhe tani po jua them duke qarë, ecin si armiq të kryqit të Krishtit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 2:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 2:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 2:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 2:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 2:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 2:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 2:4 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 2:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 2:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 2:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 2:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 2:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 2:4 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 2:4 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 2:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »