2 Gjonit 1:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Gjonit 1:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture

2 Gjonit 1:12 ALB

Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju shkruar, nuk desha ta bëjë me letër dhe bojë, por shpresoj të vij te ju dhe t’ju flas me gojë, që gëzimi juaj të jetë i plotë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Gjonit 1:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Gjonit 1:12 ALB - Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Gjonit 1:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Gjonit 1:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 16:12 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:12 (ALB) »
Kam edhe shumë gjëra të tjera për t’ju thënë, por ato ende ju nuk mund t’i mbani.

Numrat 12:8 ALB Bible Verse Image
Numrat 12:8 (ALB) »
Me të unë flas sy për sy, duke bërë që ai të më shohë, dhe jo me shprehje të errëta; dhe ai sodit dukjen e Zotit. Pse nuk keni pasur frikë të flisni kundër shërbëtorit tim, kundër Moisiut?".

1 Gjonit 1:4 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:4 (ALB) »
Dhe po ju shkruajmë këto gjëra që gëzimi juaj të jetë i plotë.

Hebrenjve 13:19 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:19 (ALB) »
Dhe ju bëj thirrje edhe më shumë ta bëni këtë, që unë të kthehem te ju sa më parë.

3 Gjonit 1:13 ALB Bible Verse Image
3 Gjonit 1:13 (ALB) »
Kisha shumë për të të shkruar, por nuk dua të të shkruaj me bojë e penë;

Romakëve 15:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:24 (ALB) »
kur të shkoj në Spanjë, do të vij ndër ju; sepse shpresoj, pra, t’ju shoh dhe të më përcillni deri atje, pasi të kënaqem, sado pak, me ju.

Gjoni 17:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:13 (ALB) »
Por tani unë po vij te ti dhe i them këto gjëra në botë, që gëzimi im të bëhet i plotë në ta.

Gjoni 15:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:11 (ALB) »
Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të qëndrojë në ju dhe gëzimi juaj të jetë i plotë.

Gjoni 16:24 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:24 (ALB) »
Deri tani ju s’keni kërkuar asgjë në emrin tim; kërkoni dhe do të merrni, që gëzimi juaj të jetë i plotë.

2 Timoteut 1:4 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:4 (ALB) »
dhe, kur kujtoj lotët e tu, kam shumë mall të të shoh që të mbushem me gëzim,

Filipianëve 1:22 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:22 (ALB) »
Por nuk e di se jeta në mish të jetë për mua një punë e frytshme, as mund të them çfarë duhej të zgjedh,

Hebrenjve 13:23 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:23 (ALB) »
Ta dini se vëllai Timoteu u lirua nga burgu. Nëse mbërrin së shpejti, unë do të vij te ju bashkë me të.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 John 1:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 John 1:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 John 1:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 John 1:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 John 1:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Jean 1:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Johannes 1:12 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 João 1:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Giăng 1:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Juan 1:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Giovanni 1:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 二 书 1:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 二 書 1:12 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
2 Иоанна 1:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Івана 1:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 János 1:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Йоаново 1:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Johannes 1:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »