Gjoni 15:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 15:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture

Gjoni 15:11 ALB

Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të qëndrojë në ju dhe gëzimi juaj të jetë i plotë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 15:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 15:10 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 15:11 ALB - Këto gjëra jua kam thënë që gëzimi im të - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 15:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 15:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 17:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:13 (ALB) »
Por tani unë po vij te ti dhe i them këto gjëra në botë, që gëzimi im të bëhet i plotë në ta.

Romakëve 15:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:13 (ALB) »
Dhe Perëndia i shpresës le t’ju mbushë me çfarëdo gëzimi dhe paqe me anë të besimit, që të keni mbushulli në shpresë, me anë të fuqisë së Frymës së Shenjtë!

Gjoni 16:24 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:24 (ALB) »
Deri tani ju s’keni kërkuar asgjë në emrin tim; kërkoni dhe do të merrni, që gëzimi juaj të jetë i plotë.

1 Gjonit 1:4 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:4 (ALB) »
Dhe po ju shkruajmë këto gjëra që gëzimi juaj të jetë i plotë.

1 Pjetrit 1:8 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:8 (ALB) »
të cilin, megjithëse ju nuk e keni parë, e doni, duke besuar në të, megithëse tani nuk e shihni, dhe ngazëllohuni nga një hare e patregueshme dhe e lavdishme,

2 Gjonit 1:12 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:12 (ALB) »
Megjithse kisha shumë gjëra për t’ju shkruar, nuk desha ta bëjë me letër dhe bojë, por shpresoj të vij te ju dhe t’ju flas me gojë, që gëzimi juaj të jetë i plotë.

Gjoni 16:33 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:33 (ALB) »
Jua kam thënë këto gjëra, që ta keni paqen në mua; në botë do të keni mundime, por merrni zemër, unë e munda botën!.”

2 Korintasve 1:24 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:24 (ALB) »
Jo se kemi pushtet mbi besimin tuaj, por jemi bashkëpunëtorët e gëzimit tuaj, sepse për shkak të besimit ju qëndroni të patundur.

Luka 15:9 ALB Bible Verse Image
Luka 15:9 (ALB) »
Dhe, kur e gjen, fton tok shoqet dhe fqinjët, duke thënë: "Gëzohuni bashkë me mua, sepse e gjeta dhrahminë që kisha humbur".

Luka 15:32 ALB Bible Verse Image
Luka 15:32 (ALB) »
Por duhet të festojmë dhe të gëzohemi, sepse ky vëllai yt kishte vdekur dhe u kthye në jetë, kishte humbur dhe u gjet përsëri".”

Filipianëve 1:25 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:25 (ALB) »
Këtë e di me siguri, që do të rri dhe qëndroj me ju të gjithë për përparimin tuaj dhe për gëzimin e besimit tuaj.

1 Thesalonikasve 5:16 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:16 (ALB) »
Jini gjithmonë të gëzuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 15:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 15:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 15:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 15:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 15:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 15:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 15:11 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 15:11 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 15:11 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 15:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 15:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 15:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 15:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 15:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 15:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 15:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 15:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 15:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 15:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 15:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 15:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »