2 Gjonit 1:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Gjonit 1:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture

2 Gjonit 1:8 ALB

Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të kryera, por bëni në menyrë të merrni një shpërblim të plotë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Gjonit 1:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« 2 Gjonit 1:7 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Gjonit 1:8 ALB - Bëni kujdes se mos humbni fryti i gjërave të - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Gjonit 1:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Gjonit 1:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 10:35 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:35 (ALB) »
Mos e hidhni tej guximin tuaj, që do të ketë një shpërblim të madh.

1 Korintasve 3:14 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:14 (ALB) »
Në qoftë se vepra që dikush ka ndërtuar mbi themelin qëndron, ai do të marrë një shpërblim,

Zbulesa 3:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:11 (ALB) »
Ja, unë vij shpejt; mbaje fort atë që ke, që të mos të marrë ndokush kurorën tënde.

1 Korintasve 3:8 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:8 (ALB) »
Por ai që mbjell dhe ai që ujit janë një, dhe secili do të marrë shpërblimin e vet sipas mundit të tij.

Marku 13:9 ALB Bible Verse Image
Marku 13:9 (ALB) »
Kujdesuni për veten! Sepse do t’ju dorëzojnë gjyqeve dhe do t’ju rrahin ndër sinagoga; do t’ju nxjerrin përpara guvernatorëve dhe mbretërve, për shkakun tim, që të dëshmoni përpara tyre.

Hebrenjve 12:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:15 (ALB) »
duke u kujdesur fort që askush të mos mbetet pa hirin e Perëndisë dhe se mos mbijë ndonjë rrënjë e hidhur dhe t’ju turbullojë dhe me anë të saj të ndoten shumë njerëz;

Filipianëve 2:15 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:15 (ALB) »
që të jeni të paqortueshëm dhe të pastër, bij të Perëndisë pa të meta në mes të një brezi të padrejtë dhe të çoroditur, në mes të të cilit ju ndriçoni si pishtarë në botë, duke e mbajtur lart fjalën e jetës,

Hebrenjve 10:32 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:32 (ALB) »
Dhe tani sillni ndërmend ditët e mëparshme, në të cilat, pasi u ndriçuat, keni duruar një luftë të madhe vuajtjesh,

Mateu 24:4 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:4 (ALB) »
Dhe Jezusi duke u përgjigjur u tha atyre: “Ruhuni se mos ju mashtron ndokush!

Galatasve 3:4 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:4 (ALB) »
A thua hoqët kaq shumë gjëra më kot, nëse kanë qenë vërtetë më kot?

Mateu 24:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:24 (ALB) »
Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.

Gjoni 4:36 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:36 (ALB) »
Korrësi e merr shpërblimin dhe mbledh frytin për jetën e përjetshme, që mbjellësi dhe korrësi të gëzohen sëbashku.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 John 1:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 John 1:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 John 1:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 John 1:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 John 1:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Jean 1:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Johannes 1:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 João 1:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Giăng 1:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Juan 1:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Giovanni 1:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 二 书 1:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 二 書 1:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Johannesbrevet 1:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
2 Иоанна 1:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Івана 1:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 János 1:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Йоаново 1:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Johannes 1:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »