Kolosianëve 2:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Kolosianëve 2:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture

Kolosianëve 2:20 ALB

Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga elementet e botës, përse u nënshtroheni disa rregullave, a thua se jetoni ende në botë, si:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Kolosianëve 2:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Kolosianëve 2:20 ALB - Pra, në qoftë se vdiqët me Krishtin nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Kolosianëve 2:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Kolosianëve 2:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 4:3 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:3 (ALB) »
Kështu edhe ne, sa ishim të mitur, ishim të robëruar nën elementet e botës,

Kolosianëve 2:8 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:8 (ALB) »
Tregoni kujdes se mos ndokush ju bën prenë e tij me anë të filozofisë dhe me mashtrime të kota, sipas traditës së njerëzve, sipas elementeve të botës dhe jo sipas Krishtit,

Kolosianëve 2:16 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:16 (ALB) »
Prandaj askush të mos ju gjykojë për ushqime ose pije, për festa o hënë të re, o të shtuna;

1 Gjonit 5:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:19 (ALB) »
Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë bota dergjet në ligësi.

1 Pjetrit 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:1 (ALB) »
Sepse duke qenë se Krishti ka vuajtur për ne në mish, armatosuni edhe ju me të njëjtin mendim, sepse ai që ka vuajtur në mish pushoi së mëkatuari,

Romakëve 7:4 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:4 (ALB) »
Kështu, pra, vëllezër të mi, edhe ju jeni të vdekur për ligjin me anë të trupit të Jezu Krishtit që të bashkoheni me një tjetër, që u ringjall prej të vdekurit, që t’i japim fryte Perëndisë.

Kolosianëve 2:14 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:14 (ALB) »
Ai e zhvlerësoi dokumentin e urdhërimeve, që ishte kundër nesh dhe ishte kundërshtar, dhe e hoqi nga mesi duke e mbërthyer në kryq;

Galatasve 2:19 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:19 (ALB) »
sepse përmes ligjit, vdiqa për ligjin, që unë të rroj për Perëndinë.

Hebrenjve 13:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:9 (ALB) »
Mos e lëshoni veten aty e këtu prej doktrinah të ndryshme dhe të huaja, sepse është mirë që zemra juaj të forcohet me anë të hirit dhe jo prej ushqimit, të cilat nuk u dhanë asnjë dobi atyre aq sa ecën.

Jakobit 4:4 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:4 (ALB) »
O shkelës dhe shkelëse të kurorës, a nuk e dini se miqësia me botën është armiqësi me Perëndinë? Ai, pra, që don të jetë mik i botës bëhet armik i Perëndisë.

Galatasve 4:9 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:9 (ALB) »
kurse tani, mbasi njohët Perëndinë, më mirë të them se u njohët prej Perëndisë, vallë si ktheheni përsëri te elementet e dobët dhe të varfër, tek të cilët doni përsëri t’u nënshtroheni?

2 Korintasve 10:3 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 10:3 (ALB) »
Sepse, edhe pse ecim në mish, nuk luftojmë sipas mishit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Colossians 2:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
Colossians 2:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Colossians 2:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Colossians 2:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Colossians 2:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Colossiens 2:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Kolosser 2:20 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Colossenses 2:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Cô-lô-se 2:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Colosenses 2:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Colossesi 2:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
歌 罗 西 书 2:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 羅 西 書 2:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Kolosserbrevet 2:20 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
колоссян 2:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Kolossé 2:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Колосяни 2:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Kolosserne 2:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »