Veprat e Apostujve 26:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 26:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 26:4 ALB

Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që nga rinia, të cilën e kalova tërësisht në Jeruzalem në mes të popullit tim, të gjithë Judenjtë e dinë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 26:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 26:4 ALB - Se cila ka qenë mënyra ime e të jetuarit që - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 26:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 26:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 1:13 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:13 (ALB) »
Sepse ju keni dëgjuar për sjelljen time të atëhershme në judaizëm, si e përndiqja me egërsi të madhe kishën e Perëndisë dhe e shkatërroja.

Veprat e Apostujve 22:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:3 (ALB) »
“Në të vërtetë unë jam një Jude, lindur në Tars të Kilikisë dhe rritur në këtë qytet te këmbët e Gamalielit, edukuar me përpikërinë e ligjit të etërve tanë, plot me zell për Perëndinë, sikurse jeni ju të gjithë sot;

Filipianëve 3:5 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:5 (ALB) »
u rrethpreva të tetën ditë, jam nga kombi i Izraelit, nga fisi i Beniaminit, Hebre nga Hebrenj, dhe sipas ligjit farise,

2 Timoteut 3:10 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:10 (ALB) »
Dhe ti ndoqe nga afër mësimin tim, sjelljen, këshillat, besimin, durimin, dashurinë, ngulmin,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 26:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 26:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 26:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 26:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 26:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 26:4 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 26:4 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 26:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 26:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 26:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 26:4 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 26:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 26:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 26:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 26:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 26:4 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »