Veprat e Apostujve 9:26 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Veprat e Apostujve 9:26 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture

Veprat e Apostujve 9:26 ALB

Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të bashkohej me dishepujt, por të gjithë kishin frikë nga ai, sepse nuk mund të besonin se ai ishte dishepull.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Veprat e Apostujve 9:26 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Veprat e Apostujve 9:26 ALB - Si arriti në Jeruzalem, Sauli u përpoq të - Bible Verse Picture
View New Tab

Veprat e Apostujve 9:26 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Veprat e Apostujve 9:26 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 26:20 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:20 (ALB) »
Por në fillim atyre në Damask, pastaj në Jeruzalem, në mbarë krahinën e Judesë dhe johebrenjve, u kam shpallur të pendohen dhe të kthehen te Perëndia, duke bërë vepra të denja pendimi.

Galatasve 1:17 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:17 (ALB) »
as nuk u ngjita në Jeruzalem tek ata që ishin apostuj përpara meje, por shkova në Arabi dhe u ktheva përsëri në Damask.

Mateu 10:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:17 (ALB) »
Por ruhuni nga njerëzit, sepse do t’ju zvarrisin përpara sinedrave të tyre dhe do t’ju fshikullojnë në sinagogat e tyre.

Veprat e Apostujve 4:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:23 (ALB) »
Kur u liruan, ata u kthyen tek të vetët dhe u treguan gjithçka që krerët e priftërinjve dhe pleqtë u kishin thënë.

Veprat e Apostujve 22:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:17 (ALB) »
Dhe ndodhi që, kur u ktheva në Jeruzalem dhe isha duke u lutur në tempull, u rrëmbeva në ekstazë,

Veprat e Apostujve 9:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:19 (ALB) »
Dhe, mbasi mori ushqim, ai u ripërtëri në forcë. Pastaj Sauli qëndroi disa ditë me dishepujt që ishin në Damask.

Galatasve 2:4 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:4 (ALB) »
edhe kjo për shkak të vëllezërve të rremë, që kishin hyrë tinëz, që kishin depërtuar për të përgjuar lirinë tonë që kemi në Krishtin Jezu, që të na robërojnë.

Mateu 24:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:10 (ALB) »
Atëherë shumë do të skandalizohen, do ta tradhëtojnë njeri tjetrin dhe do të urrejnë njeri tjetrin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Acts 9:26 (ASV) »
King James Version (KJV)
Acts 9:26 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Acts 9:26 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Acts 9:26 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Acts 9:26 (WEB) »
French Bible (LSG)
Actes 9:26 (LSG) »
Portuguese Bible (BSL)
Atos 9:26 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Hechos 9:26 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Atti 9:26 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
使 徒 行 传 9:26 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
使 徒 行 傳 9:26 (CUVT) »
Russian Bible (RUSV)
Деяния 9:26 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Дії 9:26 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Apostolok 9:26 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Деяния 9:26 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
使徒行伝 9:26 (JPN) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »