Habakuku 3:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 3:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture

Habakuku 3:11 ALB

Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e tyre; në dritën e shigjetave të tua lëvizën me të shpejtë, në vetëtimën e ushtës sate flakëruese.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakuku 3:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 3:11 ALB - Dielli dhe hëna kanë mbetur në banesën e - Bible Verse Picture
View New Tab

Habakuku 3:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 3:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 18:12 ALB Bible Verse Image
Psalmet 18:12 (ALB) »
Nga shkëlqimi që e paraprinte dilnin re të dendura, brësher dhe thëngjij.

Psalmet 144:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 144:5 (ALB) »
Uli qiejtë e tu, o Zot, dhe zbrit, dhe ata do të nxjerrin tym.

Jozueu 10:11 ALB Bible Verse Image
Jozueu 10:11 (ALB) »
Ndërsa iknin përpara Izraelit dhe ndodheshin në tatëpjetën e Beth-Horonit, Zoti hodhi kundër tyre nga qielli gurë të mëdhenj deri në Azekah, dhe ata vdiqën; ata që vdiqën nga breshëri i gurëve ishin më shumë se ata që bijtë e Izraelit vranë me shpatë.

Psalmet 77:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 77:17 (ALB) »
Retë derdhën përmbytje uji, qiejtë gjëmuan dhe shigjetat e tua vepruan.

Psalmet 19:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 19:4 (ALB) »
por harmonia e tyre përhapet mbi gjithë dheun dhe mesazhi i tyre arrin deri në skajin e botës; në qiejtë Perëndia ka vënë një çadër për diellin;

Isaia 38:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 38:8 (ALB) »
ja, unë do të bëj që të sprapset dhjetë shkallare hija që për efekt të diellit është zgjatur mbi shkallarët e Ashazit. Dhe dielli u spraps dhjetë shkallare prej shkallareve nga kishte zbritur".

Isaia 28:21 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:21 (ALB) »
Sepse Zoti do të ngrihet si në malin e Peratsimit, do të zemërohet si në luginën e Gabaonit, për të plotësuar veprën e tij, veprën e tij të padëgjuar, për të plotësuar punën e tij, punën e tij të pazakontë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 3:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 3:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 3:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 3:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 3:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 3:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 3:11 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 3:11 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 3:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 3:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 3:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 3:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 3:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 3:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 3:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 3:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 3:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 3:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 3:11 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 3:11 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 3:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »