Habakuku 3:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 3:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture

Habakuku 3:4 ALB

Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si shkëndi dilnin nga dora e tij dhe aty fshihej fuqia e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakuku 3:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Habakuku 3:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 3:4 ALB - Shkëlqimi i tij ishte si drita, rreze si - Bible Verse Picture
View New Tab

Habakuku 3:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 3:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 17:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 17:2 (ALB) »
dhe u shpërfytyrua përpara tyre: fytyra e tij shkëlqeu si dielli dhe rrobat e tij u bënë të bardha si drita.

Eksodi 14:20 ALB Bible Verse Image
Eksodi 14:20 (ALB) »
Dhe kështu vajti e u vendos midis fushimit të Egjiptit dhe fushimit të Izraelit; dhe reja prodhonte errësirë për njërën palë, ndërsa u jepte dritë të tjerëve natën. Kështu tërë natën kurrkush nuk iu afrua tjetrit.

Jobi 26:14 ALB Bible Verse Image
Jobi 26:14 (ALB) »
Ja, këto janë vetëm thekët e veprave të tij. Ç’murmurimë të lehtë të tij arrijmë të dëgjojmë! Por vallë kush do të arrijë të kuptojë gjëmimin e fuqisë së tij?

Isaia 60:19 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:19 (ALB) »
Dielli nuk do të jetë më drita jote gjatë ditës, as hëna nuk do të të ndriçojë më me vezullimin e saj; por Zoti do të jetë drita jote e përjetshme dhe Perëndia yt lavdia jote.

Eksodi 13:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 13:21 (ALB) »
Dhe Zoti shkonte para tyre, ditën në një kolonë resh për t’i udhëhequr në rrugë, dhe natën në një kolonë zjarri për t’u bërë atyre dritë, që të mund të ecnin ditën dhe natën.

1 Timoteut 6:16 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:16 (ALB) »
ai që i vetmi e ka pavdekësinë dhe rri në dritë të paafrueshme, të cilën asnjë njeri nuk e ka parë kurrë dhe as mund ta shohë; atij i qoftë nderi dhe pushteti i përjetshëm. Amen.

Fjalët e urta 18:10 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 18:10 (ALB) »
Emri i Zotit është një kala e fortë, tek ai turret i drejti dhe gjen siguri.

Psalmet 104:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:2 (ALB) »
Ai të mbështjell me dritë si të ishte një mantel dhe i shtrin qiejtë si një çadër;

Nehemia 9:12 ALB Bible Verse Image
Nehemia 9:12 (ALB) »
Ti i ke udhëhequr ditën me një kallonë reje dhe natën me një kollonë zjarri për t’i ndriçuar rrugën në të cilën do të ecnin.

Zbulesa 22:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:5 (ALB) »
Dhe atje natë nuk do të ketë; edhe nuk kanë nevojë për llambë, as për dritë dielli, sepse Zoti Perëndi i ndriçon; dhe ata do të mbretërojnë në shekuj të shekujve.

Zbulesa 21:23 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:23 (ALB) »
Dhe qyteti nuk ka nevojë për diell, as për hënë që të ndriçojnë në të, sepse lavdia e Perëndisë e ndriçon atë, dhe llamba e tij është Qengji.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 3:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 3:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 3:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 3:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 3:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 3:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 3:4 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 3:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 3:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 3:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 3:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 3:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 3:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 3:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 3:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 3:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 3:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 3:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 3:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 3:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 3:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »