Habakuku 3:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 3:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture

Habakuku 3:8 ALB

O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër lumenjve? A ishte zemërimi yt kundër lumenjve ose tërbimi yt kundër detit, kur shkoje hipur mbi kuajt e tu, mbi qerret e tua të fitores?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakuku 3:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Habakuku 3:7 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 3:8 ALB - O Zot, a merrte zjarr vallë zemërimi yt kundër - Bible Verse Picture
View New Tab

Habakuku 3:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 3:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 68:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 68:17 (ALB) »
Qerret e Perëndisë janë një mori, mijëra e mijëra, Zoti është midis tyre ashtu si në Sinai, në shenjtërinë e tij.

Ligji i Përtërirë 33:26 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:26 (ALB) »
Askush nuk është barabar me Perëndinë e Jeshurunit, që shkon me kalë nëpër qiejtë në ndihmën tënde dhe shkon mbi retë me madhështinë e tij.

Psalmet 18:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 18:10 (ALB) »
i kishte hipur një kerubini dhe fluturonte; fluturonte shpejt mbi krahët e erës.

Psalmet 114:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 114:5 (ALB) »
Ç’pate ti, o det, që ike, dhe ti, o Jordan, që u ktheve prapa?

Eksodi 14:21 ALB Bible Verse Image
Eksodi 14:21 (ALB) »
Atëherë Moisiu shtriu dorën e tij mbi detin; dhe Zoti bëri që të tërhiqet deti nga një erë e fortë nga lindja që fryu tërë atë natë dhe e shndërroi detin në tokë të thatë; dhe ujërat u ndanë.

Habakuku 3:15 ALB Bible Verse Image
Habakuku 3:15 (ALB) »
Me kuajt e tu ke ecur përmes detit, nëpërmjet një mase të madhe ujërash.

Isaia 50:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:2 (ALB) »
Kur erdha, pse s’kishte njeri? Pse, kur thirra, askush nuk u përgjigj? Éshtë me të vërtetë dora ime tepër e shkurtër për të shpëtuar apo nuk paskam forcën për të çliruar? Ja, me kërcënimin tim po thaj detin dhe i kthej lumenjtë në shkretëtirë; peshku i tyre po qelbet për mungesë uji dhe po ngordh nga etja.

Isaia 19:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 19:1 (ALB) »
Profecia mbi Egjiptin. Ja Zoti që kalëron mbi një re të lehtë dhe hyn në Egjipt. Idhujt e Egjiptit lëkunden para tij, dhe zemra e Egjiptasve po mpaket brenda tyre.

Psalmet 104:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:3 (ALB) »
ai ndërton mbi ujërat dhomat e tij të larta, i bën retë si qerren e tij dhe ecën mbi krahët erës.

Psalmet 114:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 114:3 (ALB) »
Deti e pa dhe iku, Jordani u kthye prapa.

Psalmet 68:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 68:4 (ALB) »
Këndojini Perëndisë, këndojini lavde emrit të tij; pregatitini rrugën atij që kalon me kalë në shkretëtirë; emri i tij është Zoti; ngazëlloni para tij.

Zbulesa 6:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:2 (ALB) »
Dhe unë pashë, dhe ja, një kalë i bardhë. Dhe ai që e kalëronte kishte një hark; dhe atij iu dha një kurorë, dhe ai doli jashtë si fitimtar dhe për të fituar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 3:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 3:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 3:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 3:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 3:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 3:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 3:8 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 3:8 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 3:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 3:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 3:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 3:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 3:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 3:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 3:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 3:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 3:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 3:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 3:8 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 3:8 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 3:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »