Gjoni 10:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 10:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture

Gjoni 10:19 ALB

Atëherë lindi përsëri një përçarje midis Judenjve për shkak të këtyre fjalëve.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 10:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 10:18 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 10:19 ALB - Atëherë lindi përsëri një përçarje midis - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 10:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 10:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 9:16 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:16 (ALB) »
Atëherë disa farisenj thanë: “Ky njeri nuk është nga Perëndia, sepse nuk e respekton të shtunën!.” Të tjerë thoshnin: “Si mund të kryejë shenja të tilla një njeri mëkatar?.” Dhe kishte përçarje midis tyre.

Mateu 10:34 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:34 (ALB) »
“Mos mendoni se unë erdha të sjell paqen mbi tokë; nuk erdha të sjell paqen, por shpatën.

Luka 12:51 ALB Bible Verse Image
Luka 12:51 (ALB) »
A kujtoni se erdha të sjell paqen mbi tokë? Jo, po ju them, por më shumë përçarjen;

Gjoni 7:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:40 (ALB) »
Shumë veta nga turma, kur i dëgjuan këto fjalë, thoshnin: “Ky është me të vërtetë Profeti!.”

Veprat e Apostujve 14:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 14:4 (ALB) »
Por popullsia e qytetit u nda: disa mbanin anën e Judenjve dhe të tjerë atë të apostujve.

Veprat e Apostujve 23:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:7 (ALB) »
Sapo tha këtë, lindi një grindje ndërmjet farisenjve dhe saducenjve, dhe kuvendi u përça;

1 Korintasve 11:18 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:18 (ALB) »
Para së gjithash, sepse dëgjoj se kur bashkoheni në asamble ka midis jush përçarje, dhe pjesërisht e besoj.

1 Korintasve 3:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:3 (ALB) »
në fakt sepse midis jush ka smirë, grindje e përçarje a nuk jeni të mishit dhe a nuk ecni sipas mënyrës së njerëzve?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 10:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 10:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 10:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 10:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 10:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 10:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 10:19 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 10:19 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 10:19 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 10:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 10:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 10:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 10:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 10:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 10:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 10:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 10:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 10:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 10:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 10:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 10:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »