Gjoni 11:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 11:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture

Gjoni 11:1 ALB

Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga Betania, fshati i Marisë dhe i Martës, motrës së saj.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 11:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 10:42 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 11:1 ALB - Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 11:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 11:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 21:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:17 (ALB) »
Dhe, mbasi i la ata, doli nga qyteti për në Betani, dhe atje kaloi natën.

Luka 10:38 ALB Bible Verse Image
Luka 10:38 (ALB) »
Ndodhi që, ndërsa ata po udhëtonin, Jezusi hyri në një fshat; dhe një grua, që e kishte emrin Marta, e priti në shtëpinë e vet.

Veprat e Apostujve 9:37 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:37 (ALB) »
Por në ato ditë ndodhi që ajo u sëmur dhe vdiq. Pasi e lanë, e vunë në një dhomë në katin e sipërm.

2 Mbretërve 20:1 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 20:1 (ALB) »
Në ato ditë Ezekia u sëmur për vdekje. Atëherë profeti Isaia, bir i Amotsit, shkoi tek ai dhe i tha: "Kështu flet Zoti: "Rregullo shtëpinë tënde, sepse ke për të vdekur dhe nuk ke për t’u shëruar"".

Gjoni 11:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:11 (ALB) »
Mbasi i tha këto gjëra, shtoi: “Mikun tonë, Llazarin e ka zënë gjumi, por unë po shkoj ta zgjoj.”

Gjoni 11:5 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:5 (ALB) »
Por Jezusi e donte Martën, motrën e saj dhe Llazarin.

Gjoni 12:17 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:17 (ALB) »
Kështu turma, që ishte me të kur ai e kishte thirrur jashtë Llazarin nga varri dhe e kishte ringjallur prej së vdekuri, jepte dëshmi për të.

Gjoni 11:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:3 (ALB) »
Prandaj motrat i dërguan fjalë Jezusit: “Zot, ja, ai që ti e do shumë është i sëmurë.”

Gjoni 12:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:9 (ALB) »
Ndërkaq një turmë e madhe Judenjsh mori vesh se ai ishte atje dhe erdhi jo vetëm për shkak të Jezusit, por edhe për të parë Llazarin, te cilin ai e kishte ngjallur prej së vdekurish.

Luka 16:20 ALB Bible Verse Image
Luka 16:20 (ALB) »
Atje ishte edhe një lypës, i quajtur Llazar, që rrinte para derës së tij, dhe trupin e kishte plot me plagë të pezmatuara,

Marku 11:1 ALB Bible Verse Image
Marku 11:1 (ALB) »
Tani kur iu afruan Jeruzalemit, drejt Betfage dhe Betania, afër malit të Ullinjve, Jezusi dërgoi dy nga dishepujt e vet,

Zanafilla 48:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 48:1 (ALB) »
Mbas këtyre gjërave, ndodhi që i thanë Jozefit: "Ja, ati yt është i sëmurë". Kështu ai mori me vete dy bijtë e tij, Manasin dhe Efraimin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 11:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 11:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 11:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 11:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 11:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 11:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 11:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 11:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 11:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 11:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 11:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 11:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 11:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 11:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 11:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 11:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 11:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 11:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 11:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 11:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 11:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 11:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »