Gjoni 12:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 12:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture

Gjoni 12:1 ALB

Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, erdhii në Betani, ku banonte Llazari, ai që kishte vdekur dhe Jezusi e kishte ringjallur prej së vdekurish.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 12:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 11:57 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 12:1 ALB - Jezusi, pra, gjashtë ditë përpara Pashkës, - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 12:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 12:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 21:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:17 (ALB) »
Dhe, mbasi i la ata, doli nga qyteti për në Betani, dhe atje kaloi natën.

Luka 24:50 ALB Bible Verse Image
Luka 24:50 (ALB) »
Pastaj iu priu jashtë deri në Betani dhe, si i ngriti lart duart, i bekoi.

Marku 14:3 ALB Bible Verse Image
Marku 14:3 (ALB) »
Tani ai ishte në Betania, në shtëpinë e Simonit lebroz, dhe ndërsa ishte në tryezë, hyri një grua me një enë alabastri me vaj të parfumuar me nard të vërtetë, shumë të kushtueshëm; ajo e theu enën prej alabastri dhe ia derdhi vajin mbi krye.

Gjoni 11:1 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:1 (ALB) »
Ishte atëherë i sëmurë një farë Llazari nga Betania, fshati i Marisë dhe i Martës, motrës së saj.

Gjoni 11:55 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:55 (ALB) »
Dhe Pashka e Judenjve ishte afër dhe shumë veta nga ajo krahinë u ngjitën në Jeruzalem përpara Pashkës për t’u pastruar.

Mateu 26:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:6 (ALB) »
Tani, kur Jezusi ishte në Betani, në shtëpinë e lebrozit Simon,

Marku 11:11 ALB Bible Verse Image
Marku 11:11 (ALB) »
Kështu hyri Jezusi në Jeruzalem dhe në tempull; dhe, mbasi shikoi mirë çdo gjë, duke qenë se ishte vonë, doli bashkë me të dymbëdhjetët në drejtim të Betanias.

Gjoni 11:44 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:44 (ALB) »
Atëherë i vdekuri doli, me duart e këmbët të lidhura me rripa pëlhure dhe me fytyrën të mbështjellë në një rizë. Jezusi u tha atyre: “Zgjidheni dhe lëreni të shkojë!.”

Gjoni 12:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:20 (ALB) »
Dhe midis atyre që ishin ngjitur për të adhuruar gjatë festës ishin edhe disa Grekë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 12:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 12:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 12:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 12:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 12:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 12:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 12:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 12:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 12:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 12:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 12:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 12:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 12:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 12:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 12:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 12:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 12:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 12:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 12:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 12:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 12:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 12:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »