Gjoni 17:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 17:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture

Gjoni 17:1 ALB

Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë drejt qiellit dhe tha: “O Atë, ora ka ardhur, përlëvdo Birin tënd, që edhe Biri yt të të përlëvdojë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 17:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 16:33 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 17:1 ALB - Jezusi tha këto gjëra, pastaj i ngriti sytë - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 17:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 17:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 13:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 13:31 (ALB) »
Kur doli ai, Jezusi tha: “Tani Biri i njeriut është përlëvduar dhe Perëndia është përlëvduar në të.

Gjoni 17:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:4 (ALB) »
Unë të kam përlëvduar mbi tokë; unë e kam kryer veprën që më ke dhënë të bëj.

Filipianëve 2:9 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:9 (ALB) »
Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi çdo emër,

Veprat e Apostujve 3:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 3:13 (ALB) »
Perëndia e Abrahamit, e Isakut dhe e Jakobit, Perëndia e etërve tanë e ka përlëvduar Birin e tij Jezusin, të cilin ju ia dorëzuat Pilatit dhe e mohuat përpara tij, megjithëse ai kishte vendosur ta lironte.

Gjoni 12:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:23 (ALB) »
Por Jezusi u përgjigj atyre duke thënë: “Ora ka ardhur, në të cilën Biri i njeriut duhet të përlëvdohet,

Gjoni 7:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:39 (ALB) »
Por këtë ai e tha për Frymën, që do të merrnin ata që do të besonin në të; sepse Fryma e Shenjtë në fakt nuk ishte dhënë ende, sepse Jezusi ende nuk ishte përlëvduar.

Gjoni 12:27 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:27 (ALB) »
Tani shpirti im është i tronditur dhe çfarë të them: O Atë, më shpëto nga kjo orë? Por për këtë unë kam ardhur në këtë orë.

1 Pjetrit 1:21 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:21 (ALB) »
që, nëpërmjet tij, të besoni në Perëndinë që e ringjalli prej së vdekurish dhe i dha lavdi, që besimi juaj dhe shpresa të jenë në Perëndinë.

Gjoni 16:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:32 (ALB) »
Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të cilën ju do të shpërndaheni, secili për punë të vet, dhe do të më lini vetëm; por unë nuk jam vetëm, sepse Ati është me mua.

Gjoni 11:41 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:41 (ALB) »
Atëherë ata e hoqën gurin prej vendit ku ishte shtrirë i vdekuri. Dhe Jezusi i ngriti sytë lart dhe tha: “O Atë, të falënderoj që më ke dëgjuar.

Gjoni 11:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:4 (ALB) »
Dhe Jezusi si dëgjoi këto tha: “Kjo sëmundje nuk është për vdekje, po për lavdinë e Perëndisë, që nëpërmjet saj të përlëvdohet Biri i Perëndisë.”

Gjoni 8:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:20 (ALB) »
Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e thesarit, duke mësuar në tempull dhe askush nuk e kapi, sepse nuk i kishte ardhur akoma ora.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 17:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 17:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 17:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 17:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 17:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 17:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 17:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 17:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 17:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 17:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 17:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 17:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 17:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 17:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 17:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 17:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 17:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 17:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 17:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 17:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 17:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 17:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »