Gjoni 2:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 2:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture

Gjoni 2:3 ALB

Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: “Nuk kanë më verë!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 2:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 2:2 (ALB)
Next Verse
Gjoni 2:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 2:3 ALB - Duke qenë se mbaroi vera, nëna e Jezusit i tha: - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 2:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 2:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 104:15 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:15 (ALB) »
dhe verën që gëzon zemrën e njeriut, vajin që bën të shkëlqejë fytyra tij dhe bukën që i jep forcë zemrës së njeriut.

Mateu 26:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:28 (ALB) »
sepse ky është gjaku im, gjaku i besëlidhjes së re, i cili është derdhur për shumë për faljen e mëkatëve.

Filipianëve 4:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:6 (ALB) »
Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim.

Predikuesi 10:19 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 10:19 (ALB) »
Një banket shtrohet për t’u dëfryer dhe vera i jep gaz jetës, por paraja i përgjigjet çdo nevojtari.

Gjoni 11:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:3 (ALB) »
Prandaj motrat i dërguan fjalë Jezusit: “Zot, ja, ai që ti e do shumë është i sëmurë.”

Isaia 24:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 24:11 (ALB) »
Nëpër rrugë ka ankime, sepse nuk ka verë; çdo gëzim është zhdukur, hareja është zhdukur nga toka.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 2:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 2:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 2:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 2:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 2:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 2:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 2:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 2:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 2:3 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 2:3 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 2:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 2:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 2:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 2:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 2:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 2:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 2:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 2:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 2:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 2:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 2:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 2:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »