Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB Mobile Phone Wallpaper - Më puth me të puthurat e gojës së vet! Sepse - Mobile Bible Verse Wallpaper

Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB

Më puth me të puthurat e gojës së vet! Sepse dashuria jote është më e mirë se vera.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Kantiku i Kantikëve 1:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Kantiku i Kantikëve 1:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kantiku i Kantikëve 4:10 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 4:10 (ALB) »
Sa e kënaqshme është dashuria jote, o motra ime, nusja ime! Sa më e mirë se vera është dashuria jote dhe aroma e vajrave të tua të parfumuara është më e këndshme se gjithë aromat!

Kantiku i Kantikëve 1:4 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 1:4 (ALB) »
Tërhiqmë te ti! Ne do të rendim pas teje! Mbreti më çoi në dhomat e tij. Ne do të kënaqemi dhe do të gëzohemi te ti; ne do ta kujtojmë dashurinë tënde më shumë se verën. Kanë të drejtë që të duan.

Psalmet 63:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 63:3 (ALB) »
Me qenë se mirësia jote vlen më tepër se jeta, buzët e mia do të të lëvdojnë.

Isaia 55:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:1 (ALB) »
"O ju të gjithë që keni etje, ejani tek ujërat, dhe ju që nuk keni para ejani, blini dhe hani! Ejani, blini pa para dhe pa paguar verë dhe qumësht!

Mateu 26:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:26 (ALB) »
Dhe ndërsa po hanin, Jezusi mori bukën, e bekoi, e theu, dhe ua dha dishepujve dhe tha: “Merrni, hani; ky është trupi im.”

Isaia 25:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 25:6 (ALB) »
Zoti i ushtrive do t’u përgatisë tërë popujve mbi këtë mal një banket me gjellë të shijshme, me verëra të vjetra, me gjellë të shijshme me shumë palcë dhe me verëra të vjetra dhe të zgjedhura.

Psalmet 36:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 36:7 (ALB) »
O Perëndi, sa e çmuar është mirësia jote! Prandaj bijtë e njerëzve gjejnë strehë nën hijen e krahëve të tu;

Kantiku i Kantikëve 2:4 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 2:4 (ALB) »
Më çoi në shtëpinë e banketit dhe flamuri i tij mbi mua është dashuria.

Kantiku i Kantikëve 7:12 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 7:12 (ALB) »
Të çohemi shpejt në mëngjes për të shkuar në vreshtat dhe për të parë në qoftë se vreshti ka lëshuar llastarë, në se kanë çelur lulet e tij dhe në se shegët kanë lulëzuar. Aty do të jap dashurinë time.

Kantiku i Kantikëve 8:1 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 8:1 (ALB) »
Ah, sikur të ishe ti si një vëllai im, që mënd në gjitë e nënës sime! Duke të gjetur jashtë do të të puthja, dhe askush nuk do të më përçmonte.

Luka 15:20 ALB Bible Verse Image
Luka 15:20 (ALB) »
U çua, pra, dhe shkoi tek i ati. Por kur ishte ende larg, i ati e pa dhe dhembshuri; u lëshua vrap, ra mbi qafën e tij dhe e puthi.

Kantiku i Kantikëve 7:9 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 7:9 (ALB) »
dhe të puthurat e gojës sate si një verë e zgjedhur, që zbret ëmbël për të kënaqur dëshirën time, duke çikur shumë lehtë buzët e atij që fle.

Available Bible Translations

American Standard Version
Song of Solomon 1:2 (ASV) »
GOD’S WORD® (GW)
Song of Solomon 1:2 (GW) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - हिंदी
श्रेष्ठगीत 1:2 (HINIRV) »
ਭਾਰਤੀ ਸੋਧਿਆ ਹੋਇਆ ਸੰਸਕਰਣ - ਪੰਜਾਬੀ
ਸੁਲੇਮਾਨ ਦਾ ਗੀਤ 1:2 (PANIRV) »
ভারতীয় সংশোধিত সংস্করণ - বাংলা
পৰমগীত 1:2 (BENIRV) »
இந்தியன் ரீவைஸ்டு வேர்ஷன் - தமிழ்
உன்னதப்பாட்டு 1:2 (TAMIRV) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - मराठी
गीतरत्न 1:2 (MARIRV) »
ఇండియన్ రేవిజ్డ్ వెర్షన్ - తెలుగు
పరమ 1:2 (TELIRV) »
ઇન્ડિયન રિવાયઝ્ડ વર્ઝન - ગુજરાતી
ગીતોનું ગીત 1:2 (GUJIRV) »
ಭಾರತೀಯ ಪರಿಷ್ಕೃತ ಆವೃತ್ತಿ - ಕನ್ನಡ
ಪರಮಗೀತೆ 1:2 (KANIRV) »
الكتاب المقدس باللغة العربية، فان دايك
نَشِيدُ ٱلْأَنْشَادِ 1:2 (AVD) »
תנ ך עברי מודרני
שיר השירים 1:2 (HEB) »
Bíblia Sagrada Português
Canção de Salomão 1:2 (BSL) »
Kinh Thánh: Tiếng Việt
Nhã Ca 1:2 (VIE) »
Reina Valera Antigua
Cantares 1:2 (RVA) »
圣 经 简体中文和合本
雅 歌 1:2 (CUVS) »
聖 經 繁體中文和合本
雅 歌 1:2 (CUVT) »
Svenska Bibeln 1917
Höga Visan 1:2 (SV1917) »
Библия на русском
Песни Песней 1:2 (RUSV) »
Українська Біблія
Пісня над піснями 1:2 (UKR) »
Szent Biblia - Magyar
Énekek Éneke 1:2 (KAR) »
Българска Библия
Песен на песните 1:2 (BULG) »
聖書 日本語
雅歌 1:2 (JPN) »
De Heilige Schrift
Hooglied 1:2 (NLD) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »