1 Korintasve 1:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 1:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture

1 Korintasve 1:9 ALB

Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur në bashkësinë e Birit të tij Jezu Krishtit, Zotit tonë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 1:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 1:9 ALB - Besnik është Perëndia, nga i cili jeni thirrur - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 1:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 1:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Thesalonikasve 3:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 3:3 (ALB) »
Por Zoti është besnik, dhe ai do t’ju forcojë dhe do t’ju ruajë nga i ligu.

1 Korintasve 10:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:13 (ALB) »
Asnjë tundim nuk ju ka gjetur juve, përveç se tundimi njerëzor; por Perëndia është besnik dhe nuk do të lejojë që t’ju tundojnë përtej fuqive tuaja, por me tundimin do t’ju japë dhe rrugë dalje, që ju të mund ta përballoni.

Hebrenjve 10:23 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:23 (ALB) »
Le të mbajmë të patundur rrëfimin e shpresës sonë, sepse besnik është ai që premtoi.

Ligji i Përtërirë 7:9 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 7:9 (ALB) »
Prano, pra, që Zoti, Perëndia yt, është Perëndia, Perëndia besnik që respekton besëlidhjen e tij dhe tregohet i mbarë deri në brezin e njëmijtë ndaj atyre që e duan dhe që zbatojnë urdhërimet e tij,

1 Gjonit 1:3 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:3 (ALB) »
Atë që pamë dhe dëgjuam, ne po jua shpallim, që edhe ju të keni bashkësi me ne; dhe bashkësia jonë është me Atin dhe me Birin e tij, Jezu Krishtin.

Isaia 49:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:7 (ALB) »
Kështu i thotë Zoti, Çliruesi i Izraelit, i Shenjti i tij, atij që përbuzet nga njerëzit, që urrehet nga kombi, shërbëtorit të sundimtarëve: Mbretërit do të shohin dhe do të ngrihen, princat do të bien përmbys, përr shkak të Zotit që është besnik, i Shenjti i Izraelit, që të ka zgjedhur".

Ligji i Përtërirë 32:4 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 32:4 (ALB) »
Ai është Shkëmbi, vepra e tij është e përsosur, sepse në të gjitha rrugët e tij ka drejtësi. Éshtë një Perëndi që nuk e njeh padrejtësinë; ai është i drejtë dhe i mirë.

Psalmet 100:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 100:5 (ALB) »
Sepse Zoti është i mirë; mirësia e tij është e përjetshme dhe besnikëria e tij vlen për të gjitha brezat.

Romakëve 8:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:28 (ALB) »
Dhe ne e dimë se të gjitha gjëra bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë, për ata që janë të thirrur sipas qëllimit të tij.

Hebrenjve 11:11 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:11 (ALB) »
Me anë të besimit edhe vetë Sara, ndonëse e kishte kaluar moshën, mori fuqi të bëhet me barrë dhe të lindë, sepse e konsideroi besnik atë që i kishte bërë premtimin.

Zbulesa 19:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:11 (ALB) »
Dhe pashë qiellin e hapur, dhe ja, një kalë i bardhë, dhe ai që e kalëronte quhet Besniku dhe i Vërteti; dhe ai gjykon dhe lufton me drejtësi.

1 Gjonit 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 1:7 (ALB) »
por, po të ecim në dritë, sikurse ai është në dritë, kemi bashkësi njeri me tjetrin, dhe gjaku i Jezu Krishtit, Birit të tij, na pastron nga çdo mëkat.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 1:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 1:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 1:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Corinthians 1:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 1:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Corinthiens 1:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 1:9 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 1:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 1:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 1:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 1:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 1:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 1:9 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 1:9 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 1:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »