1 Korintasve 10:23 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 10:23 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture

1 Korintasve 10:23 ALB

Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është dobishme; gjithçka më lejohet, por jo çdo gjë ndërton.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 10:23 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 10:23 ALB - Gjithçka më lejohet, por jo gjithçka është - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 10:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 10:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 6:12 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 6:12 (ALB) »
Çdo gjë më lejohet, por jo gjithçka është e dobishme; çdo gjë më lejohet, por unë nuk do të nënshtrohem asnjërës.

1 Korintasve 8:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 8:9 (ALB) »
Por kini mendjen se mos kjo liri që keni të bëhet pengesë për të dobëtit.

Efesianëve 4:29 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:29 (ALB) »
Asnjë fjalë e keqe le të mos dalë nga goja juaj, por ajo që është e mirë për ndërtimin, sipas nevojës, që t’u japë hir atyre që dëgjojnë.

Romakëve 14:15 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:15 (ALB) »
Por nëse vëllai yt trishtohet për shkak të një ushqimi, ti nuk ecën më sipas dashurisë; mos e bëj atë të humbasë me ushqimin tënd atë për të cilin Krishti vdiq.

Romakëve 14:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:19 (ALB) »
Le të ndjekim, pra, ato që ndihmojnë për paqe dhe për ndërtimin e njëri-tjetrit.

Romakëve 15:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:1 (ALB) »
Edhe ne, që jemi të fortë, duhet të mbajmë dobësitë e atyre që janë të dobët dhe jo t’i pëlqejmë vetes.

1 Thesalonikasve 5:11 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:11 (ALB) »
Prandaj ngushëlloni njeri tjetrin dhe ndërtoni njeri tjetrin ashtu sikur edhe bëni.

1 Korintasve 14:26 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:26 (ALB) »
Ç’duhet bërë, pra, o vëllezër? Kur të mblidheni, secili nga ju ka një psalm, një mësim, fjalim në gjuhë tjetër, zbulesë, interpretim, çdo gjë le të bëhet për ndërtim.

1 Korintasve 14:17 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:17 (ALB) »
Sepse ti edhe mund të falënderosh mirë, por tjetri nuk ndërtohet.

1 Korintasve 14:12 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:12 (ALB) »
Kështu edhe ju, mbasi doni fort të keni dhunti frymërore, kërkoni që t’i keni të bollshme për ndërtimin e kishës.

2 Korintasve 12:19 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:19 (ALB) »
A mendoni përsëri se ne kërkojmë të justifikohemi para jush? Ne flasim përpara Perëndisë, në Krishtin, dhe të gjitha këto, o fort të dashur, janë për ndërtimin tuaj.

1 Timoteut 1:4 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:4 (ALB) »
dhe të mos merren me përralla dhe me gjenealogji që s’kanë të sosur, të cilat shkaktojnë përçarje më tepër sesa vepra e Perëndisë, që mbështetet në besim.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 10:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 10:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 10:23 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 10:23 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 10:23 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 10:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 10:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 10:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 10:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 10:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 10:23 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 10:23 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 10:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »