1 Korintasve 10:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 10:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture

1 Korintasve 10:8 ALB

Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan disa nga ata edhe ranë të vdekur në një ditë njëzet e tre mijë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 10:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 10:8 ALB - Dhe të mos kurvërojmë, ashtu si kurvëruan - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 10:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 10:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 25:1 ALB Bible Verse Image
Numrat 25:1 (ALB) »
Ndërsa Izraeli ndodhej në Shitim, populli filloi të shthurret me bijat e Moabit.

1 Korintasve 6:18 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 6:18 (ALB) »
Largohuni nga kurvëria! Çdo mëkat që kryen njeriu është jashtë trupit, po ai që kurvëron mëkaton kundër trupit të vet.

Psalmet 106:29 ALB Bible Verse Image
Psalmet 106:29 (ALB) »
E zemëruan Perëndinë me veprimet e tyre dhe në mes tyre plasi murtaja.

1 Korintasve 6:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 6:9 (ALB) »
A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët,

Zbulesa 2:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 2:14 (ALB) »
Por kam disa gjëra kundër teje: sepse ke aty disa që mbajnë mësimin e Balaamit, i cili e mësoi Balakun t’u vërë një gurë pengese përpara bjive të Izraelit që të hanë flijime idhujsh dhe të kurvërojnë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 10:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 10:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 10:8 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 10:8 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 10:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 10:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 10:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 10:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 10:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 10:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 10:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 10:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 10:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »