1 Korintasve 13:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 13:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture

1 Korintasve 13:8 ALB

Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë shfuqizohen, gjuhët pushojnë dhe njohuria do të shfuqizohet,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 13:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 13:8 ALB - Dashuria nuk ligshtohet kurrë; por profecitë - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 13:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 13:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 13:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:13 (ALB) »
Tani, pra, këto tri gjëra mbeten: besimi, shpresa dhe dashuria; por më e madhja nga këto është dashuria.

Veprat e Apostujve 19:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:6 (ALB) »
Dhe, kur Pali vuri duart mbi ta, Fryma e Shenjtë zbriti mbi ta dhe ata folën në gjuhë të tjera dhe profetizuan.

Galatasve 5:6 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:6 (ALB) »
sepse në Jezu Krishtin, as rrethprerja, as parrethprerja s’kanë ndonjë vlerë, por besimi që vepron me anë dashurie.

1 Korintasve 13:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:1 (ALB) »
Po të flisja gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, dhe të mos kisha dashuri, do të bëhesha si një bronz që kumbon ose si cimbali që tingëllon.

Hebrenjve 8:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:13 (ALB) »
Duke thënë "një besëlidhje e re," ai e vjetëroi të parën; edhe ajo që vjetrohet dhe plaket është afër prishjes.

1 Korintasve 12:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 12:10 (ALB) »
një tjetri larmi gjuhësh; një tjetri interpretimi i gjuhëve.

Veprat e Apostujve 2:4 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:4 (ALB) »
Kështu të gjithë u mbushën me Frymën e Shenjtë dhe filluan të flasin në gjuhë të tjera, ashtu si Fryma e Shenjtë ua jepte të shpreheshin.

Luka 22:32 ALB Bible Verse Image
Luka 22:32 (ALB) »
Por unë jam lutur për ty, që besimi yt të mos mpaket; dhe ti, kur të jesh kthyer, forco vëllezërit e tu.”

1 Korintasve 12:28 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 12:28 (ALB) »
Dhe Perëndia i vuri disa në kishë, së pari apostuj, së dyti profetë, së treti mësues; pastaj vepra të fuqishme; pastaj dhuntitë e shërimit, të ndihmës e të qeverisjes dhe të larmive të gjuhëve.

1 Korintasve 13:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:10 (ALB) »
Por, kur të vijë përsosmëria, atëherë ajo që është e pjesshme do të shfuqizohet.

Jeremia 49:7 ALB Bible Verse Image
Jeremia 49:7 (ALB) »
Kundër Edomit. Kështu thotë Zoti i ushtrive: "Nuk ka më dituri në Teman? Vallë u ka munguar gjykimi të zgjuarve? Éshtë tretur dituria e tyre?

1 Korintasve 14:39 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:39 (ALB) »
Prandaj, o vëllezër të mi, kërkoni me zemër të zjarrtë të profetizoni dhe mos ndaloni të flasin në gjuhëra.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 13:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 13:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 13:8 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 13:8 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 13:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 13:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 13:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 13:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 13:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 13:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 13:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 13:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 13:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »