1 Korintasve 15:18 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 15:18 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture

1 Korintasve 15:18 ALB

edhe ata që fjetën në Krishtin janë të humbur.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 15:18 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 15:18 ALB - edhe ata që fjetën në Krishtin janë të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 15:18 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 15:18 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Thesalonikasve 4:13 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:13 (ALB) »
Tashmë, vëllezër, nuk duam që të jeni në mosdije përsa u përket atyre që flenë, që të mos trishtoheni si të tjerët që nuk kanë shpresë.

1 Korintasve 15:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:6 (ALB) »
Pastaj iu shfaq një herë të vetme më shumë se pesëqind vëllezërve, prej të cilëve më të shumtët rrojnë edhe sot, kurse disa kanë rënë në gjumë.

1 Thesalonikasve 4:16 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:16 (ALB) »
sepse Zoti vetë, me një urdhër, me zë kryeengjëlli dhe me borinë e Perëndisë, do të zbresë nga qielli dhe ata që vdiqën në Krishtin do të ringjallen të parët;

Zbulesa 14:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:13 (ALB) »
Pastaj dëgjova nga qielli një zë që më thoshte: “Shkruaj: Lum të vdekurit që këtej e tutje vdesin në Zotin; po, thotë Fryma, që të prehen nga mundimet e tyre; dhe veprat e tyre t’i ndjekin.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 15:18 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 15:18 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 15:18 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 15:18 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 15:18 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 15:18 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 15:18 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 15:18 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 15:18 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 15:18 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 15:18 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 15:18 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 15:18 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »