1 Korintasve 15:35 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 15:35 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture

1 Korintasve 15:35 ALB

Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të vdekurit, edhe me ç’trup do të vijnë?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 15:35 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 15:35 ALB - Por do të thotë ndonjë: “Si ringjallen të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 15:35 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 15:35 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 37:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 37:3 (ALB) »
Më tha: "Bir njeriu, a mund të rijetojnë këto kocka?". Unë u përgjigja: O Zot, o Zot, ti e dii".

1 Korintasve 15:38 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:38 (ALB) »
Po Perëndia i jep trup si të dojë, secilës farë trupin e vet.

Romakëve 9:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:19 (ALB) »
Ti do të më thuash, pra: “Pse vazhdon të ankohet? Kush mund, në fakt, t’i rezistojë vullnetit të tij?.”

Jobi 11:12 ALB Bible Verse Image
Jobi 11:12 (ALB) »
Njeriu i pamend do të bëhet i urtë, kur kërriçi i gomares së egër të bëhet njeri.

Gjoni 3:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:9 (ALB) »
Nikodemi, duke u përgjigjur, i tha: “Si mund të ndodhin këto gjëra?.”

Gjoni 9:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:10 (ALB) »
I thanë pra: “Si të janë hapur sytë?.”

Gjoni 3:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:4 (ALB) »
Nikodemi i tha: “Po si mund të lindë njeriu kur është plak? A mund të hyjë ai për së dyti në barkun e nënës së vet dhe të lindë?.”

Mateu 22:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:29 (ALB) »
Por Jezusi, duke u përgjigjur u tha atyre: “Ju bëni gabim, sepse nuk e kuptoni as Shkrimin as pushtetin e Perëndisë.

Ezekieli 37:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 37:11 (ALB) »
Pastaj më tha: "Bir njeriu, këto kocka janë gjithë shtëpia e Izraelit. Ja, ato thonë: "Kockat tona janë të thata, shpresa jonë është zhdukur dhe ne jemi të humbur".

Predikuesi 11:5 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 11:5 (ALB) »
Ashtu si ti nuk njeh rrugën e erës dhe mënyrën si formohen kockat në barkun e gruas me barrë, kështu ti nuk e njeh veprën e Perëndisë që bën gjithçka.

Psalmet 73:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:11 (ALB) »
dhe thonë: "Si është e mundur që Perëndia të dijë çdo gjë dhe të ketë njohuri te Shumë i Larti?".

Jobi 22:13 ALB Bible Verse Image
Jobi 22:13 (ALB) »
Dhe ti thua: "Çfarë di Perëndia? A mund të gjykojë nëpërmjet territ të dendur?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 15:35 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 15:35 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 15:35 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 15:35 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 15:35 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 15:35 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 15:35 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 15:35 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 15:35 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 15:35 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 15:35 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 15:35 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 15:35 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »