1 Korintasve 16:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 16:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture

1 Korintasve 16:3 ALB

Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, unë do t’i dërgoj me letra, që të çojnë në Jeruzalem dhuratën tuaj bujare.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 16:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 16:3 ALB - Edhe, kur të vij, ata që ju do të miratoni, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 16:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 16:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 6:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:1 (ALB) »
Por në ato ditë, duke u shumuar numri i dishepujve, lindi një murmuritje nga ana e Helenistëve kundër Hebrenjve, sepse vejushat e tyre po liheshin pas dore në shërbimin e përditshëm.

1 Korintasve 11:34 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:34 (ALB) »
Dhe në qoftë se dikush ka uri, le të hajë në shtëpi, që të mos mblidheni për dënim. Dhe gjërat e tjera, kur të vij, do t’i rregulloj.

1 Korintasve 4:19 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:19 (ALB) »
por shpejt kam për të ardhur te ju, në dashtë Zoti, dhe kam për të njohur jo fjalën, po fuqinë e atyre që janë krekosur,

2 Korintasve 8:18 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:18 (ALB) »
Edhe bashkë me të dërguam edhe vë-llanë, lëvdimi i të cilit për predikimin e ungjillit u përhap në të gjitha kishat,

2 Korintasve 8:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:4 (ALB) »
dhe na u lutën, pa na u ndarë, ta pranojmë dhuratën dhe pjesëmarrjen në ofertën për shenjtorët.

2 Korintasve 8:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:6 (ALB) »
Kështu ne e këshilluam Titin që, ashtu si e nisi këtë vepër të hirit midis jush, ashtu ta përfundojë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 16:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 16:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 16:3 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 16:3 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 16:3 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 16:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 16:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 16:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 16:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 16:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 16:3 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 16:3 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 16:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »