1 Korintasve 3:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 3:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture

1 Korintasve 3:11 ALB

sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër përveç atij që është hedhur, i cili është Jezu Krishti.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 3:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 3:11 ALB - sepse askush nuk mund të hedhë themel tjetër - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 3:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 3:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Efesianëve 2:20 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:20 (ALB) »
të ndërtuar mbi themelin e apostujve dhe të profetëve, duke qënë Jezu Krishti vetë guri i qoshes,

Isaia 28:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:16 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: "Ja, unë vendos si themel në Sion një gur, një gur të provuar, një kokë qosheje të çmuar, një themel të sigurt; ai që i beson atij nuk do të ngutet.

2 Timoteut 2:19 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:19 (ALB) »
Megjithatë themeli i fortë i Perëndisë qëndron i patundur, dhe ka këtë vulë: "Zoti i njeh të vetët," dhe: "Le t’i largohet paudhësisë kushdo që përmend emrin e Krishtit".

Veprat e Apostujve 4:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:11 (ALB) »
Ky është guri që ju, ndërtuesit, e hodhët poshtë dhe që u bë guri i qoshes.

1 Pjetrit 2:6 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:6 (ALB) »
Sepse në Shkrimet lexohet: “Ja, unë po vë në Sion një gur çipi, të zgjedhur, dhe ai që beson në të nuk do të turpërohet aspak.”

Mateu 16:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:18 (ALB) »
Dhe unë po të them gjithashtu se ti je Pjetri, dhe mbi këtë shkëmb unë do të ndërtoj kishën time dhe dyert e ferrit nuk do ta mundin atë.

Galatasve 1:7 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:7 (ALB) »
i cili nuk është tjetër; por ka disa njerëz që ju turbullojnë dhe që duan ta shtrëmbërojnë ungjillin e Krishtit.

2 Korintasve 11:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:2 (ALB) »
Jam xheloz për ju me xhelozinë e Perëndisë, sepse ju fejova me një burrë, që t’ju nxjerr para Krishtit si virgjëreshë të dlirë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 3:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 3:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 3:11 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 3:11 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 3:11 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 3:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 3:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 3:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 3:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 3:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 3:11 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 3:11 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 3:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »