1 Korintasve 3:21 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 3:21 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture

1 Korintasve 3:21 ALB

Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, sepse të gjitha gjërat janë tuajat;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 3:21 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 3:21 ALB - Prandaj asnjë të mos mburret në njerëzit, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 3:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 3:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:32 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:32 (ALB) »
Sepse ai që nuk e kurseu Birin e vet, por e dha për të gjithë ne, qysh nuk do të na dhurojë të gjitha gjëra bashkë me të?

Jeremia 9:23 ALB Bible Verse Image
Jeremia 9:23 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "I dituri të mos lavdërohet me diturinë e tij, njeriu i fortë të mos lavdërohet me forcën e tij, i pasuri të mos lavdërohet me pasurinë e tij.

1 Korintasve 4:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:6 (ALB) »
Dhe tani, o vëllezër, për të mirën tuaj, ia kalova këto gjëra vetes sime dhe Apolit, që nëpërmjet nesh të mësoni që të mos mendoni përtej asaj që është shkruar, që të mos krekoset ndonjë prej jush, njeri kundër tjetrit.

Romakëve 8:28 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:28 (ALB) »
Dhe ne e dimë se të gjitha gjëra bashkëveprojnë për të mirë për ata që e duan Perëndinë, për ata që janë të thirrur sipas qëllimit të tij.

1 Korintasve 3:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:4 (ALB) »
Sepse, kur dikush thotë: “Unë jam i Palit,” dhe një tjetër: “Unë jam i Apolit,” a nuk jeni ju të mishit?

Zbulesa 21:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:7 (ALB) »
Kush fiton do t’i trashëgojë të gjitha gjërat; dhe do të jem për të Perëndi dhe ai do të jetë për mua bir.

Romakëve 4:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:13 (ALB) »
Në fakt premtimi për të qenë trashëgimtar i botës nuk iu bë Abrahamit dhe pasardhësve të tij nëpërmjet ligjit, por nëpërmjet drejtësisë së besimit.

1 Korintasve 1:12 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:12 (ALB) »
Dhe dua të them këtë, që secili nga ju thotë: “Unë jam i Palit,” “unë i Apolit,” “unë i Kefës” dhe “unë i Krishtit.”

2 Korintasve 4:5 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:5 (ALB) »
Sepse ne nuk predikojmë, pra, veten tonë, por Jezu Krishtin, Zotin, dhe jemi shërbëtorët tuaj për hir të Jezu Krishtit,

2 Korintasve 4:15 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:15 (ALB) »
Sepse të gjitha këto gjëra janë për ju, që hiri, duke arritur me anë të shumë personave, të prodhojë falenderim me tepri për lavdi të Zotit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 3:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 3:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 3:21 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 3:21 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 3:21 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 3:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 3:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 3:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 3:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 3:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 3:21 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 3:21 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 3:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »