1 Korintasve 7:39 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 7:39 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture

1 Korintasve 7:39 ALB

Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri i saj; por, në qoftë se i vdes burri, ajo është e lirë të martohet me cilin të dojë, veçse kjo punë të bëhet në Zotin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 7:39 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 7:39 ALB - Gruaja është e lidhur për sa kohë rron burri - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 7:39 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 7:39 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 7:2 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:2 (ALB) »
Sepse gruaja e martuar është e lidhur nga ligji me burrin deri sa ai rron, por, po i vdiq burri, lirohet nga ligji i burrit.

2 Korintasve 6:14 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 6:14 (ALB) »
Mos hyni në një zgjedhë bashkë me të pabesët, sepse ç’lidhje ka drejtësia me paudhësinë? Dhe çfarë afrie ka drita me terrin?

Malakia 2:11 ALB Bible Verse Image
Malakia 2:11 (ALB) »
Juda ka vepruar me pabesi dhe një veprim i neveritshëm është kryer në Izrael dhe në Jeruzalem, sepse Juda ka përdhosur vendin e shenjtë të Zotit, që ai e do dhe është martuar me bijën e një perëndie të huaj.

1 Korintasve 7:15 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:15 (ALB) »
Nëse jobesimtari ndahet, le të ndahet; në këto raste vëllai ose motra nuk janë më të lidhur; por Perëndia na ka thirrur në paqe.

1 Korintasve 7:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:10 (ALB) »
Kurse të martuarve u urdhëroj, jo unë, por Zoti, që gruaja të mos ndahet nga burri,

Zanafilla 6:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:2 (ALB) »
djemtë e Perëndisë panë që vajzat e njerëzve ishin të bukura, dhe morën për gra të gjitha ato që i zgjodhën vetë.

Ligji i Përtërirë 7:3 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 7:3 (ALB) »
Nuk do të lidhësh martesë me ta. Nuk do t’u japësh bijat e tua bijve të tyre dhe nuk do të marrësh bijat e tyre për bijtë e tu,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 7:39 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 7:39 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 7:39 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 7:39 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 7:39 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 7:39 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 7:39 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 7:39 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 7:39 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 7:39 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 7:39 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 7:39 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 7:39 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »