1 Korintasve 7:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 7:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture

1 Korintasve 7:5 ALB

Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë se jeni marrë vesh, për një farë kohe, që t’i kushtoheni agjërimit dhe lutjes, dhe përsëri ejani bashkë që të mos ju tundojë Satani për shkak të mungesës së vetkontrollit tuaj.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 7:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 7:5 ALB - Mos ia privoni njëri-tjetrit, rveç në qoftë - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 7:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 7:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 19:15 ALB Bible Verse Image
Eksodi 19:15 (ALB) »
Pastaj i tha popullit: "Bëhuni gati brenda tri ditëve; mos iu afroni grave".

Joeli 2:16 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:16 (ALB) »
Mblidhni popullin, shenjtëroni kuvendin, mblidhni pleqtë, mblidhni fëmijët dhe foshnjat e gjirit. Të dalë dhëndrri nga dhoma e tij dhe nusja nga dhoma e saj e nusërisë.

1 Samuelit 21:4 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 21:4 (ALB) »
Prifti iu përgjegj Davidit, duke thënë: "Nuk kam bukë të zakonshme, ka vetëm bukë të shenjtëruar, me kusht që burrat e tu t’u jenë përmbajtur së paku kontakteve me gratë".

Zakaria 12:12 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:12 (ALB) »
Edhe vendi do të pikëllohet, çdo familje për vete: familja e shtëpisë së Davidit për vete, bashkëshortet e tyre për vete; familja e shtëpisë së Natanit për vete; dhe bashkëshortet e tyre për vete;

Mateu 19:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:11 (ALB) »
Por ai u tha atyre: “Jo të gjithë i kuptojnë këto fjalë, por atyre që iu është dhënë.

Zakaria 7:3 ALB Bible Verse Image
Zakaria 7:3 (ALB) »
dhe për të folur me priftërinjtë që ishin në shtëpinë e Zotit të ushtrive dhe me profetët, duke thënë: "A duhet të qaj në muajin e pestë dhe të agjëroj si kam bërë gjatë shumë viteve?".

Mateu 4:10 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:10 (ALB) »
Atëherë Jezusi i tha: “Shporru, Satan, sepse është shkruar: "Adhuro Zotin, Perëndinë tënde, dhe shërbeji vetëm atij".”

1 Thesalonikasve 3:5 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:5 (ALB) »
Për këtë arsye edhe unë, mbasi nuk rezistoja më, dërgova të marr vesh për besimin tuaj, se mos ju kishte tunduar tunduesi, dhe mundimi ynë të kishte shkuar kot.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 7:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 7:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 7:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Corinthians 7:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 7:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Corinthiens 7:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 7:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 7:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 7:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 7:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 7:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 7:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 7:5 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 7:5 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 7:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »