1 Pjetrit 3:11 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 3:11 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture

1 Pjetrit 3:11 ALB

të largohet nga e keqja dhe të bëjë të mirën, të kërkojë paqen dhe të ndjekë atë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 3:11 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 3:11 ALB - të largohet nga e keqja dhe të bëjë të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Pjetrit 3:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 3:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 5:9 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:9 (ALB) »
Lum ata që përpiqen për paqen, sepse ata do të quhen bij të Perëndisë.

Psalmet 34:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 34:14 (ALB) »
Largohu nga e keqja dhe bëj të mirën, kërko paqen dhe siguroje.

Hebrenjve 12:14 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:14 (ALB) »
Kërkoni paqe me të gjithë dhe shenjtërim, pa të cilin askush nuk ka për të parë Perëndinë,

Kolosianëve 3:15 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:15 (ALB) »
Dhe paqja e Perëndisë, për të cilin ju u thirrët në një trup të vetëm, të mbretërojë në zemrat tuaja; dhe jini mirënjohës!

Romakëve 14:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:19 (ALB) »
Le të ndjekim, pra, ato që ndihmojnë për paqe dhe për ndërtimin e njëri-tjetrit.

Romakëve 14:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 14:17 (ALB) »
sepse mbretëria e Perëndisë nuk është të ngrënët dhe të pirët, por drejtësia, paqja dhe gëzimi në Frymën e Shenjtë.

Romakëve 12:18 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:18 (ALB) »
Po të jetë e mundur dhe aq sa varet prej jush, jetoni në paqe me gjithë njerëzit.

Gjoni 17:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 17:15 (ALB) »
Unë nuk kërkoj që ti t’i heqësh nga bota, por që ti t’i mbrosh nga i ligu.

Romakëve 8:6 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:6 (ALB) »
Në fakt mendja e kontrolluar nga mishi prodhon vdekje, por mendja e kontro-lluar nga Fryma prodhon jetë dhe paqe.

Romakëve 7:21 ALB Bible Verse Image
Romakëve 7:21 (ALB) »
Unë, pra, po zbuloj këtë ligj: duke dashur të bëj të mirën, e keqja gjindet në mua.

Mateu 6:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:13 (ALB) »
Dhe mos lejo të biem në tundim, por na çliro nga i ligu, sepse jotja është mbretëria dhe fuqia dhe lavdia përjetë. Amen".

3 Gjonit 1:11 ALB Bible Verse Image
3 Gjonit 1:11 (ALB) »
Shumë i dashur, mos imito të keqen, por të mirën. Ai që bën të mirën është nga Perëndia, por ai që bën të keqen nuk e ka parë Perëndinë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 3:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 3:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 3:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 3:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 3:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 3:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 3:11 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 3:11 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 3:11 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 3:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 3:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 3:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 3:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 3:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 3:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 3:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 3:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 3:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 3:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 3:11 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 3:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »