2 Korintasve 4:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 4:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture

2 Korintasve 4:13 ALB

Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, sikurse është shkruar: “Unë besova, prandaj fola,” edhe ne besojmë, prandaj edhe flasim,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 4:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 4:13 ALB - Por, duke pasur të njëjtën frymë besimi, - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 4:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 4:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 116:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 116:10 (ALB) »
Unë kam besuar dhe prandaj flas. Unë isha shumë i pikëlluar,

2 Korintasve 3:12 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 3:12 (ALB) »
Duke pasur, pra, një shpresë të tillë, flasim me shumë guxim,

Hebrenjve 11:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:1 (ALB) »
Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen;

Fjalët e urta 21:28 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 21:28 (ALB) »
Dëshmitari i rremë do të vdesë, por njeriu që e dëgjon do të mund të flasë gjithnjë.

1 Korintasve 12:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 12:9 (ALB) »
një tjetri besim, nga po ai Frymë; një tjetri dhuntitë e shërimeve, nëpërmjet po atij Frymë; një tjetri pushtet për të kryer veprime të fuqishme; një tjetri profeci; një tjetri të dallojë frymërat;

2 Pjetrit 1:1 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:1 (ALB) »
Simon Pjetri, shërbëtor dhe apostull i Jezu Krishtit, atyre që kanë marrë për pjesë një besim të çmueshëm sikurse edhe ne, me anë të drejtësisë së Perëndisë tonë dhe të Shpëtimtarit Jezu Krisht:

Romakëve 1:12 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:12 (ALB) »
Dhe kjo është që unë të ngushëllohem bashkë me ju me anë të besimit që e kemi të përbashkët, tuajin dhe timin.

Veprat e Apostujve 15:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:11 (ALB) »
Po ne besojmë se do të shpëtohemi me anë të hirit të Zotit Jezu Krishtit, dhe në të njëjtën mënyrë edhe ata.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 4:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 4:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 4:13 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 4:13 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 4:13 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 4:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 4:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 4:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 4:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 4:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 4:13 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 4:13 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 4:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »