Hebrenjve 11:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 11:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture

Hebrenjve 11:1 ALB

Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 11:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 11:1 ALB - Dhe besimi është siguria e gjërave që - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 11:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 11:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 5:7 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:7 (ALB) »
sepse ecim nëpërmjet besimit dhe jo nëpërmjet vizionit.

2 Korintasve 4:18 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:18 (ALB) »
ndërsa ne nuk i drejtojmë sytë ndaj gjërave që duken, por ndaj gjërave që nuk shihen, sepse gjërat që duken janë për një kohë, kurse ato që nuk shihen janë të përjetshme.

Romakëve 8:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:24 (ALB) »
Sepse me shpresë ne shpëtuam; por shpresa që duket nuk është shpresë, sepse atë që dikush e sheh si mundet edhe ta shpresojë?

Hebrenjve 11:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:7 (ALB) »
Me anë të besimit Noeu, i lajmëruar hyjnisht për ato që ende nuk shiheshin, u frikësua dhe ndërtoi një arkë për shpëtimin e shtëpisë së tij, me anë të së cilës e dënoi botën dhe u bë trashëgimtar i drejtësisë që është me anë të besimit.

Hebrenjve 10:22 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:22 (ALB) »
le t’i afrohemi me zemër të vërtetë, me siguri të plotë besimi, duke i pasur zemrat tona të lara prej ndërgjegjës së ligë dhe trupin të larë me ujë të kulluar.

1 Pjetrit 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:7 (ALB) »
që prova e besimit tuaj, që është shumë më i çmuar nga ari që prishet, edhe pse provohet me zjarr, të dalë për lëvdim, nder e lavdi në zbulesën e Jezu Krishtit,

Psalmet 27:13 ALB Bible Verse Image
Psalmet 27:13 (ALB) »
Oh, sikur të mos isha i sigurt të shoh mirësinë e Zotit në dheun e të gjallëve!

Hebrenjve 6:18 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:18 (ALB) »
që me anë të dy gjërave të pandryshueshme, në të cilat është e pamundur të Perëndia të gënjejë, të kemi trimërim të madh ne, që kemi kërkuar strehë duke u kapur nga shpresa që na u vu përpara.

Hebrenjve 11:27 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:27 (ALB) »
Me anë të besimit e la Egjiptin pa pasur frikë mërinë e mbretit, sepse qëndroi i patundur sikur të shihte të padukshmin.

Hebrenjve 6:12 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:12 (ALB) »
që të mos bëheni përtacë, por t’u përngjani atyre që nëpërmjet besim dhe durim trashëgojnë premtimet.

Psalmet 42:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 42:11 (ALB) »
Pse ligështohesh, shpirti im, pse rënkon përbrenda meje? Shpreso te Perëndia, sepse unë do ta kremtoj akoma; ai është shpëtimi im dhe Perëndia im.

1 Korintasve 13:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:13 (ALB) »
Tani, pra, këto tri gjëra mbeten: besimi, shpresa dhe dashuria; por më e madhja nga këto është dashuria.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 11:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 11:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 11:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 11:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 11:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 11:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 11:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 11:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 11:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 11:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 11:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 11:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 11:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 11:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 11:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 11:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 11:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 11:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 11:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »