2 Korintasve 6:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 6:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture

2 Korintasve 6:9 ALB

si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të panjohur, por të njohur; si njerëz që vdesin, por ja, jetojmë; si të ndëshkuar, por jo të vrarë;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 6:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 6:9 ALB - si gënjeshtarë, por të vërtetë; si të - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 6:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 6:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 4:9 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:9 (ALB) »
Sepse unë mendoj se Perëndia na ka paraqitur ne apostujt si të fundit, si njerëz të dënuar për vdekje; sepse u bëmë lojë për botën, për engjëjt dhe për njerëzit.

2 Korintasve 4:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:10 (ALB) »
kurdo ne e mbajmë në trupin tonë vdekjen e Zotit Jezus, që edhe jeta e Jezusit të shfaqet në trupin tonë.

Romakëve 8:36 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:36 (ALB) »
Siç është shkruar: “Për ty po vritemi gjithë ditën; u numëruam si dele për therje.”

2 Korintasve 1:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:8 (ALB) »
Sepse nuk duam, o vëllezër, që të mos dini për vështirësinë që na ngjau në Azi, që u rënduam përtej fuqive tona, aq sa u dëshpëruam edhe për jetën vetë.

2 Korintasve 11:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:6 (ALB) »
Dhe, megjithëse jam i thjeshtë në të folur, nuk jam i tillë në dituri; madje me të gjitha mënyrat dhe në të gjitha gjërat jua kemi treguar.

2 Korintasve 5:11 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:11 (ALB) »
Duke e njohur frikën e Zotit, ne bindim njerëzit dhe jemi njohur nga Perëndia; dhe unë shpresoj se edhe në ndërgjegjet tuaja të jemi njohur.

2 Korintasve 4:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:2 (ALB) »
Ne kemi hequr dorë plotësisht nga gjërat e turpshme që bëhen në fshehtësi, duke mos ecur me dinakëri, duke mos falsifikuar aspak fjalën e Perëndisë, por duke shfaqur të vërtetën, ne ia rekomandojmë veten tonë ndërgjegjes së çdo njeriu përpara Perëndisë.

1 Korintasve 15:31 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:31 (ALB) »
Përditë unë po vdes për shkak të mburrjes për ju, që kam në Krishtin Jezu, Zotin tonë.

1 Korintasve 11:32 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:32 (ALB) »
Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos dënohemi bashkë me botën.

Psalmet 118:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 118:17 (ALB) »
Unë nuk do të vdes, por do të jetoj dhe do të tregoj veprat e Zotit.

Romakëve 15:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:19 (ALB) »
me fuqi shenjash dhe çudirash, me fuqi të Frymës së Perëndisë; kështu, prej Jeruzalemit e përqark dhe gjer në Iliri, kam kryer shërbimin e ungjillit të Krishtit,

Veprat e Apostujve 21:37 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:37 (ALB) »
Kur Pali do të hynte në fortesë, i tha tribunit: “A më lejohet të them diçka?.” Ai u përgjigj: “A di greqisht?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 6:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 6:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 6:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 6:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 6:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 6:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 6:9 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 6:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 6:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 6:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 6:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 6:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 6:9 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 6:9 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 6:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »