1 Korintasve 11:32 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 11:32 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture

1 Korintasve 11:32 ALB

Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos dënohemi bashkë me botën.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 11:32 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 11:32 ALB - Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 11:32 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 11:32 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 12:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:5 (ALB) »
dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet juve porsi bijve: “Biri im, mos e përçmo qortimin e Perëndisë dhe mos e humb zemrën kur ai të qorton,

Psalmet 118:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 118:18 (ALB) »
Zoti më ka ndëshkuar rëndë, por nuk më ka lënë në dorë të vdekjes.

Fjalët e urta 3:11 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 3:11 (ALB) »
Biri im, mos e përçmo ndëshkimin e Zotit dhe mos urre qortimin e tij,

Zbulesa 3:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:19 (ALB) »
Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.

Jobi 5:17 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:17 (ALB) »
Ja, lum njeriu që Perëndia dënon; prandaj ti mos e përbuz ndëshkimin e të Plotfuqishmit;

Psalmet 94:12 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:12 (ALB) »
Lum ai njeri që ti ndreq, o Zot, dhe që ti mëson sipas ligjit tënd,

1 Korintasve 11:30 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:30 (ALB) »
Për këtë arsye ka në mes jush shumë të dobët e të sëmurë, dhe shumë vdesin.

1 Gjonit 5:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:19 (ALB) »
Ne dimë se jemi nga Perëndia dhe se gjithë bota dergjet në ligësi.

Ligji i Përtërirë 8:5 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 8:5 (ALB) »
Prano, pra, në zemrën tënde se, ashtu si njeriu korigjon birin e vet, ashtu Zoti Perëndia, yt, të korigjon ty.

Jeremia 7:28 ALB Bible Verse Image
Jeremia 7:28 (ALB) »
Kështu do t’u thuash atyre: "Ky është kombi që nuk dëgjon zërin e Zotit, Perëndisë së tij, dhe as pranon korrigjim; e vërteta është zhdukur dhe është eliminuar nga goja e tyre".

Sofonia 3:2 ALB Bible Verse Image
Sofonia 3:2 (ALB) »
Ai nuk ka dëgjuar zërin e tij, nuk ka pranuar të ndreqet, nuk ka patur besim tek Zoti, nuk i është afruar Perëndisë të vet.

Romakëve 3:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:19 (ALB) »
Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e thotë për ata që janë nën ligj, me qëllim që çdo gojë të heshtë dhe gjithë bota t’i jetë nënshtruar gjykimit të Perëndisë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 11:32 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 11:32 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 11:32 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 11:32 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 11:32 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 11:32 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 11:32 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 11:32 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 11:32 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 11:32 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 11:32 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 11:32 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 11:32 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »