Efesianëve 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Efesianëve 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture

Efesianëve 2:1 ALB

Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur në faje dhe në mëkate,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Efesianëve 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Efesianëve 2:1 ALB - Ai ju dha jetë edhe juve, që ishit të vdekur - Bible Verse Picture
View New Tab

Efesianëve 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Efesianëve 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kolosianëve 2:13 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:13 (ALB) »
Dhe bashkë me të Perëndia ju dha jetë ju, që kishit vdekur në mëkate dhe në parrethprerjen e mishit, duke jua falur të gjitha mëkatet.

Efesianëve 2:5 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:5 (ALB) »
edhe atëherë kur ishim të vdekur në faje, na dha jetë me Krishtin (ju jeni të shpëtuar me anë të hirit),

Kolosianëve 3:1 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:1 (ALB) »
Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, kërkoni ato që janë lart, ku Krishti është ulur në të djathtë të Perëndisë.

Gjoni 11:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:25 (ALB) »
Jezusi i tha: “Unë jam ringjallja dhe jeta; ai që beson në mua, edhe sikur të duhej të vdesë do të jetojë.

Efesianëve 4:18 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:18 (ALB) »
të errësuar në mendje, të shkëputur nga jeta e Perëndisë, për shkak të padijes që është në ta dhe ngurtësimit të zemrës së tyre.

Romakëve 8:2 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:2 (ALB) »
sepse ligji i Frymës i jetës në Jezu Krishtin më çliroi nga ligji i mëkatit dhe i vdekjes.

Gjoni 5:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:21 (ALB) »
Në fakt ashtu si ati ringjall të vdekurit dhe u jep atyre jetën, po kështu edhe Biri i jep jetën kujtdo që do.

1 Gjonit 3:14 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:14 (ALB) »
Ne e dimë se kemi kaluar nga vdekja në jetë, sepse i duam vëllezërit; kush nuk e do vëllanë e vet, mbetet në vdekje.

Gjoni 5:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:25 (ALB) »
Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: Po vjen ora, madje ka ardhur, kur të vdekurit do të dëgjojnë zërin e Birit të Perëndisë, dhe ata që e kanë dëgjuar do të jetojnë.

Efesianëve 5:14 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:14 (ALB) »
Prandaj Shkrimi thotë: “Zgjohu, ti që fle, dhe ringjallu prej së vdekurish, dhe Krishti do të shndrisë mbi ty.”

Gjoni 14:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:6 (ALB) »
Jezusi i tha: “Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.

1 Timoteut 5:6 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:6 (ALB) »
Ndërsa ajo që jeton e shthurur, ndonëse rron, është e vdekur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ephesians 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ephesians 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ephesians 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ephesians 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ephesians 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Éphésiens 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Epheser 2:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
أفَسُس 2:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Efésios 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-phê-sô 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Efesios 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Efesini 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 弗 所 书 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 弗 所 書 2:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Efesierbrevet 2:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
ефесян 2:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Efézus 2:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Ефесяни 2:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Efeserne 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »