Hebrenjve 4:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 4:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture

Hebrenjve 4:1 ALB

Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim për të hyrë në prehjen e tij, le të kemi frikë se mos ndonjë nga ju të mbetet jashtë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 4:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 4:1 ALB - Prandaj, përderisa mbetet akoma një premtim - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 4:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 4:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 12:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:15 (ALB) »
duke u kujdesur fort që askush të mos mbetet pa hirin e Perëndisë dhe se mos mbijë ndonjë rrënjë e hidhur dhe t’ju turbullojë dhe me anë të saj të ndoten shumë njerëz;

Hebrenjve 4:9 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:9 (ALB) »
Mbetet, pra, një pushim i së shtunës për popullin e Perëndisë.

Hebrenjve 4:11 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:11 (ALB) »
Le të përpiqemi, pra, të hyjmë në atë prehje, që askush të mos bjerë në atë shëmbull të mosbindjes.

Hebrenjve 4:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:3 (ALB) »
Sepse ne që besuam hyjmë në prehje, siç tha ai: “Kështu u përbetova në mërinë time: nuk do të hyjnë në prehjen time,” ndonëse veprat e tij u mbaruan që kur se u krijua bota.

Fjalët e urta 28:14 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 28:14 (ALB) »
Lum ai njeri që ka frikë vazhdimisht nga Zoti, por ai që e fortëson zemrën e tij do të bjerë në fatkeqësi.

Hebrenjve 13:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:7 (ALB) »
Kujtoni të parët tuaj, që ju shpallën fjalën e Perëndisë dhe, duke çmuar rezultatin e sjelljes së tyre, merrni si shembull besimin e tyre.

2 Timoteut 2:13 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:13 (ALB) »
Nëse jemi të pabesë, ai mbetet besnik, sepse ai nuk mund të mohojë vetveten.

Hebrenjve 2:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:1 (ALB) »
Prandaj ne duhet t’u përmbahemi më shumë atyre që dëgjuam, se mos shkasim ndonjë herë nga ruga.

Romakëve 11:20 ALB Bible Verse Image
Romakëve 11:20 (ALB) »
Mirë, ato u prenë për mosbesimin, por ti qëndron për shkak të besimit; mos u kreno, por druaj.

Mateu 7:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:26 (ALB) »
Përkundrazi ai që i dëgjon këto fjalë dhe nuk i vë në praktikë, do të krahasohet me një njeri budalla, që e ka ndërtuar shtëpinë e tij mbi rërë.

Romakëve 3:23 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:23 (ALB) »
sepse të gjithë mëkatuan dhe u privuan nga lavdia e Perëndisë,

Romakëve 3:3 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:3 (ALB) »
Ç’të thuash atëherë? Në qoftë se disa nuk besuan, mosbesimi i tyre do ta anulojë, vallë, besnikërinë e Perëndisë?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 4:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 4:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 4:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 4:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 4:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 4:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 4:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 4:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 4:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 4:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 4:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 4:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 4:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 4:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 4:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 4:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 4:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 4:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 4:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »