Hebrenjve 10:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 10:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture

Hebrenjve 10:1 ALB

Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që kishin për të ardhur dhe jo figurën vetë të gjërave, nuk mundet kurrë që t’i bëjë të përkryer ata që i afrohen Perëndisë me anë të të njëjtave flijime që ofrohen vazhdimisht vit për vit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 10:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 10:1 ALB - Sepse ligji, duke pasur hijen e të mirave që - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 10:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 10:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 8:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:5 (ALB) »
që shërbejnë sipas shëmbullit dhe hijes së gjërave qiellore, ashtu si i qe folur Moisiut, kur po gatitej të ndërtonte tabernakullin: “Shiko,” tha Ai, “t’i bësh të gji-tha sipas modelit që të qe treguar në mal.”

Hebrenjve 9:11 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:11 (ALB) »
Por Krishti, që erdhi si kryeprift i të mirave që do të vijnë në të ardhmen, duke kaluar nëpër një tabernakull më të madh e më të përkryer, që s’është bërë me dorë, pra, që nuk është e kësaj krijese,

Kolosianëve 2:17 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:17 (ALB) »
këto gjëra janë hija e atyre që kanë për të ardhur; por trupi është i Krishtit.

Hebrenjve 7:18 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:18 (ALB) »
Në këtë mënyrë bie poshtë urdhërimi i mëparshëm, për shkak të dobësisë dhe të padobisë së tij,

Hebrenjve 9:23 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:23 (ALB) »
Ishte, pra, e nevojshme që format e gjërave qiellore të pastroheshin me këto gjëra; por vetë gjerat qiellore me flijime më të mira se këto.

Hebrenjve 9:25 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:25 (ALB) »
dhe jo për ta kushtuar si fli veten e vet shumë herë, sikurse kryeprifti që hyn vit për vit në shenjtërore me gjak që s’është i veti,

Hebrenjve 9:8 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:8 (ALB) »
Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të tregonte se udha e shenjtërores ende nuk ishte shfaqur, mbasi ende po qëndronte tabernakulli i parë,

Hebrenjve 10:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:3 (ALB) »
Por në këto flijime përtërihet çdo vit kujtimi i mëkateve,

Hebrenjve 10:11 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:11 (ALB) »
Dhe ndërsa çdo prift rri përdita në këmbë duke shërbyer dhe duke mblatuar shpesh herë të njëjtat flijime, që nuk mund të heqin kurrë mëkatet,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 10:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 10:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 10:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 10:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 10:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 10:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 10:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 10:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 10:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 10:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 10:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 10:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 10:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 10:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 10:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 10:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 10:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 10:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 10:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »