Hebrenjve 7:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 7:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture

Hebrenjve 7:1 ALB

Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i Shumë të Lartit Perëndi, i doli përpara Abrahamit, kur po kthehej nga disfata e mbretërve dhe e bekoi;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 7:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 7:1 ALB - Sepse ky Melkisedeku, mbret i Salemit dhe prift i - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 7:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 7:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 14:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 14:18 (ALB) »
Atëherë Melkisedeku, mbret i Salemit, i shpuri bukë dhe verë. Ai ishte prift i Shumë të Lartit Perëndi.

Mikea 6:6 ALB Bible Verse Image
Mikea 6:6 (ALB) »
Me se do të vij përpara Zotit dhe do të përkulem përpara Perëndisë së lartë? Do të vij para tij me olokauste, me viça motakë?

Hebrenjve 6:20 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:20 (ALB) »
ku ka hyrë Krishti, si pararendës për ne, pasi u bë kryeprift në amshim sipas rendit të Melkisedekut.

Psalmet 57:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 57:2 (ALB) »
Unë do t’i thërras Perëndisë, Shumë të Lartit, Perëndisë që kryen çdo gjë për mua.

Psalmet 76:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 76:2 (ALB) »
Tabernakulli i tij është në Salem dhe ai banon në Sion.

Psalmet 78:35 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:35 (ALB) »
Kujtoheshin që Perëndia ishte Kështjella e tyre dhe që Perëndia shumë i larti ishte Shpëtimtari i tyre.

Marku 5:7 ALB Bible Verse Image
Marku 5:7 (ALB) »
dhe me një britmë të madhe tha: “Ç’ka ndërmjet mes nesh dhe teje, o Jezus, Bir i Perëndisë të shumë të lartit? Unë të përgjërohem në emrin e Perëndisë, mos më mundo!”;.

Zanafilla 16:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 16:14 (ALB) »
Prandaj ai pus u quajt "Pusi i Lahai-Roit". Ja, ai ndodhet midis Kadeshit dhe Beredit.

Danieli 5:18 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:18 (ALB) »
O mbret, Perëndia Shumë i Lartë i kishte dhënë Nebukadnetsarit, atit tënd, mbretëri, madhështi, lavdi dhe madhëri.

Danieli 4:2 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:2 (ALB) »
M’u duk mirë t’i bëj të njohura shenjat dhe mrekullitë që Perëndia Më i Lartë ka kryer për mua.

Isaia 41:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 41:2 (ALB) »
"Kush e ka nxitur një nga lindja, duke e thirrur në këmbët e tij në drejtësi? Kush i dorëzoi kombet dhe i nënshtroi mbretërit? Ai ia jep si pluhur shpatës së tij dhe si kashtë e shpërndarë harkut të tij.

Veprat e Apostujve 16:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:17 (ALB) »
Ajo u vu të ndjekë Palin dhe ne, dhe bërtiste duke thënë: “Këta njerëz janë shërbëtorë të Perëndisë Shumë të Lartë dhe ju shpallën udhën e shpëtimit.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 7:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 7:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 7:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 7:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 7:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 7:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 7:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 7:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 7:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 7:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 7:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 7:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 7:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 7:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 7:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 7:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 7:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 7:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 7:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »