Hebrenjve 9:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 9:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture

Hebrenjve 9:1 ALB

Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa rregulla për shërbesën hyjnore dhe për shenjtëroren tokësore.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 9:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 9:1 ALB - Sigurisht edhe e para Besëlidhje kishte disa - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 9:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 9:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 25:8 ALB Bible Verse Image
Eksodi 25:8 (ALB) »
Le të më bëjnë një shenjtërore, që unë të banoj në mes tyre.

Hebrenjve 9:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:10 (ALB) »
sepse kishte të bënte vetëm me ushqime, pije, larje të ndryshme, urdhërime mishi, të imponuara deri në kohën e ndryshimit.

Hebrenjve 8:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:2 (ALB) »
shërbenjës i shenjtërores dhe të tabernakullit të vërtetë, të cilin e ngriti Perëndia e jo njeriu.

Ezekieli 43:11 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 43:11 (ALB) »
dhe, në se kanë turp për të gjitha ato që kanë bërë, ti u bëj të njohur atyre modelin e tempullit dhe vendosjen e tij, daljet e tij dhe hyrjet e tij, gjithë modelin e tij dhe të gjithë statutet e tij, gjithë format e tij dhe të gjitha ligjet e tij; vëri të shkruara para syve të tyre me qëllim që të shikojnë tërë modelin e tij, tërë statutet e tij dhe t’i zbatojnë në praktikë.

Levitiku 22:9 ALB Bible Verse Image
Levitiku 22:9 (ALB) »
Priftërinjtë do të respektojnë, pra, atë që kam urdhëruar, përndryshe do të mbajnë dënimin e mëkatit të tyre dhe do të vdesin sepse kanë përdhosur gjërat e shenjta. Unë jam Zoti që i shenjtëroj.

Levitiku 18:30 ALB Bible Verse Image
Levitiku 18:30 (ALB) »
Do të respektoni, pra, urdhërimet e mia, nuk do të ndiqni asnjë nga zakonet e neveritshme që janë para jush dhe nuk do të ndoteni me to. Unë jam Zoti, Perëndia juaj".

Numrat 9:12 ALB Bible Verse Image
Numrat 9:12 (ALB) »
nuk do të lënë asnjë tepricë deri në mëngjes dhe nuk do të thyejnë asnjë kockë. Do ta kremtojnë simbas të gjitha statuteve të Pashkës.

Levitiku 18:3 ALB Bible Verse Image
Levitiku 18:3 (ALB) »
Nuk do të bëni siç bëjnë në vendin e Egjiptit, ku keni banuar, dhe nuk do të bëni siç bëjnë në vendin e Kanaanit ku po ju çoj; ju nuk do të ndiqni zakonet e tyre.

Hebrenjve 8:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:7 (ALB) »
sepse, në qoftë se Besëlidhja e parë do të qe e patëmetë, nuk do të qe nevoja të kërkohej vend për një tjetër.

Kolosianëve 2:8 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 2:8 (ALB) »
Tregoni kujdes se mos ndokush ju bën prenë e tij me anë të filozofisë dhe me mashtrime të kota, sipas traditës së njerëzve, sipas elementeve të botës dhe jo sipas Krishtit,

Luka 1:6 ALB Bible Verse Image
Luka 1:6 (ALB) »
Që të dy ishin të drejtë në sytë e Perëndisë, duke ecur pa të metë në të gjitha urdhërimet dhe ligjet e Zotit.

Hebrenjve 8:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:13 (ALB) »
Duke thënë "një besëlidhje e re," ai e vjetëroi të parën; edhe ajo që vjetrohet dhe plaket është afër prishjes.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 9:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 9:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 9:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 9:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 9:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 9:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 9:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 9:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 9:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 9:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 9:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 9:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 9:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 9:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 9:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 9:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 9:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 9:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 9:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »