Jakobit 1:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 1:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture

Jakobit 1:13 ALB

Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam tunduar nga Perëndinë,” sepse Perëndia nuk mund të tundohet nga e keqja, dhe ai vet nuk tundon asnjeri.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 1:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 1:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 1:13 ALB - Askush kur tundohet të mos thotë: “Jam - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 1:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 1:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Habakuku 2:12 ALB Bible Verse Image
Habakuku 2:12 (ALB) »
Mjerë ai që ndërton një qytet me gjak dhe themelon një qytet me paudhësi!

Zanafilla 3:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:12 (ALB) »
Njeriu u përgjigj: "Gruaja që ti më vure pranë më dha nga pema dhe unë e hëngra".

Jakobit 1:12 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:12 (ALB) »
Lum njeriu që ngulmon në provë, sepse kur del i aprovuar, do të marrë kurorën e jetës, të cilën Zoti ua premtoi atyre që e duan.

Jakobit 1:2 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:2 (ALB) »
Ta konsideroni një gëzim të madh, o vëllezër të mi, kur ndodheni përballë sprovash nga më të ndryshmet,

Romakëve 9:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:19 (ALB) »
Ti do të më thuash, pra: “Pse vazhdon të ankohet? Kush mund, në fakt, t’i rezistojë vullnetit të tij?.”

Isaia 63:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 63:17 (ALB) »
O Zot, pse na bën që të endemi larg rrugëve të tua dhe pse fortëson zemrën tonë që të mos ketë frikë nga ti? Për hir të shërbëtorëve të tu, kthehu në fiset e trashëgimisë sate.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 1:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 1:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 1:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 1:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 1:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 1:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 1:13 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 1:13 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 1:13 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 1:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 1:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 1:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 1:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 1:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 1:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 1:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 1:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 1:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 1:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 1:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 1:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »